Jeep Yuntu ile Tanıştınız mı?

0
1326

Jeep’in Yeni SUV’u Yuntu’yu Yakından Tanıyalım:

Dünyanın en popüler SUV modellerini üreten Jeep markasını Yuntu ile bu yıl dikkat çekmeyi başardı. otomotiv piyasasında çok konuşulan Yuntu, 6 kişilik SUV araç. 

 

Jeep Yuntu Tasarım Özellikleri

Yuntu’nun tasarımında genel hatlarına bakıldığında Jeep markasının sert detaylardan uzaklaşmadığı gözleniyor. Zira, araç oldukça sert bir imaja sahip. Farlar, ızgara, tampon ve genel çizgiler bu sert ifadeyi çok daha belirgin kılıyor. Araç, ilk bakışta, Cherokee modelin genel tasarımına çok benziyor. Aydınlatmaya bakılınca günümüzde neredeyse tüm yeni araçların yani 2017, 2018 model araçların pek çoğunun olduğu gibi Jeep Yuntu’nun da led aydınlatmadan yana olduğu fark ediliyor. 

 

Jeep’in 2018 model araçları arasında yer alan Yuntu için en önemli ayrıntılardan biri de geriye doğru açılan kapılar. Zira, bu kapılar arkaya doğru açıldığı için biniş ve iniş son derede kolay. Özellikle çocuklu ailelerin işini çok kolaylaştıracak olan geriye doğru açılan kapı teknoloji gelecek yıllarda yani örneğin 2019 model araçlarda çok kullanılacak gibi. 

 

Jeep Yuntu’nun Kokpiti Çok Çekici!

Hibrit SUV modelleri arasında epey iddealı bir rekabet yaratacak olan Yuntu, kokpitte tamamen dijital göstergeler ve çok şık bir dokunmatik ekrana sahip. Yolcular için de ayrıca bir LCD ekran sunuluyor. 

 

Elektrikli Jeep Yuntu 

Hibrit olarak piyasaya sürülecek olan Yuntu, özel bir kitleyecek hitap edecek gibi görünüyor. Temelde yakıt teknoloji içten yanmalı benzinli ve elektrikli motor ile kombine edilmiş. 

 

Hayalinizde Jeep marka bir araç almak ve trafiğe her açıdan yüksekten bakmak varsa, arabam.com ikinci el ilanlarını takibe alabilirsiniz. arabam.com ile ilanları kolayca kategorize edebilir, ikinci el Jeep marka ilanları inceleyerek aradığınızı kolayca bulabilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here