Fiat Egea Dünya Turunu Tamamladı

2
2188

Egea İle Devr-i Alem

Fiat markasının ses getiren modeli Egea, tasarımı, yakıt tüketimi optimizasyonu, performansı ve iç hacmiyle beklentileri karşılamak üzere yola çıktı. Ülkemizde çok tercih edilen bir aile otomobili olma hedefine ulaşmak üzere kendini 2017’ye hazırlayan Fiat Egea, 41 bin kilometrelik bir dünya turuna çıktı. Pilot koltuğunda Okan Altan olan Fİat Egea, 4 ay süren bu yolcuğu başarıyla tamamladı.

Nasıl Bir Dünya Turu?

22 ülkeyi kapsayan yolculuk boyunca keyfili deneyimler yaşadığını söyleyen Okan Altan, Egea ile zorlu parkurları mekanik arıza yaşamadan tamamladı. Bursa’dan yola çıkan Fiat Egea yolun sonunda 22 ülkeyi gezip 41 bin kilometreyi tamamlayarak yine Bursa’ya döndü. Dönüşte yani evinde onu Fiat fabrika çalışanları karşıladı.

Dünyayı dolaşan Egea 41 bin kilometreyi tamamlamış olarak şimdi ne yapacak?

22 ülke gezen, farklı iklim koşulları altında ve farklı yol ve zeminlerde kendini test eden araç kullanılmaya devam edecek mi diye düşünenlere marka hemen Tofaş’ın ülkemizdeki önemli eserlerinden biri olan müzeyi işaret ediyor. Muhteşem deneyimiyle gezgin Egea Sedan, Tofaş Otomobil Müzesi’nde dinlenecek. 

2 YORUMLAR

  1. egea yı her araştırdığımda almaktan uzaklaşıyorum nette gördüklerim:depo kapağı kilidi yokmuş adamın deposunu boşaltmışlar işe gidememiş,kaporta okadar zayıfmışki karda aracı itmişler her tuttukları yer çökmüş,diğerinde hafif dolu yağışında köydeki diğer araçlarda hasar oluşmazken egeada tavan ve kaputta çökmeler olmuş,bunları okuyunca gelde ege al fiat herhalde takip ediyordu bu hataları düzelticektir, diyorum ama kendim bile inanmıyorum.(şikayetlerin yapıldığı siteden alınmıştır.)

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here