Elektrikli Scooter’de Yüksek Menzil Devri Gogoro2 ile Başlıyor!

1
2028

Tayvan’lı scooter üreticisi Gogoro2 ile menzil sorununu çözecek…

Elektrikli motosiklet sahibi olmanın özellikle yakıt tüketimi açısından avantajlı olduğu kesin. Elektrikli araçlar, hibrit araba satışları derken ekeltrikle çalışan araç listesinin en dinamik gücü motorlar pek akla gelmiyor. Oysa şimdi bile trafikte çok sayıda elektrikli motor var.

Elektrikli motor sahibi olmanın en önemli dezavantajı ise performans eksikliği ve menzil kısalığı. Peki, elektrikli motosikletlerin menzili daha uzun olsaydı daha mı çok tercih edilirdi?

Tayvan’lı bir şirket, bir süredir elektrikli motosikletlerin menzil sorununu çözmek üzere çalışıyor. Çalışmaların sonucunda Gogoro2 adlı motosiklet üretildi. Elektrikli scooter modeli olan Gogoro2, 6.6 kilowatt motor değerine sahip. Bu da 205nm tork değeri demek. Elektrikli motosiklet Gogoro2, 0’dan 50km hıza 4.3 saniyede erişiyor. Gelelim menzil mesafesine. 110km menzil değeri olduğu açıklanan Gogoro2 ile şehir içinde oldukça keyifli bir sürüş deneyimi elde etmek mümkün.

Gogoro2 Ölçüler

Performansa direkt etki eden motor ağırlığı tek batarya ile 104 kilo. Çift batarya kullanıldığında ise 120 kilo ağırlğa sahip.

Gogoro2 Elekrikli Scooter Fiyatı

Gogoro2 adlı elektrikli scooterlar iki farklı versiyona sahipler: Gogoro2 ve Gogoro2 Plus. Bu iki seçenekten size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Gogoro2 fiyatlarına gelince, başlangıç fiyatı için belirlenen rakam 44.800 dolar.

Gogoro2 Tasarım Detayları Nasıl?

Öncelikle tam altı renk seçeneği var. Neon renklerden yapılan bu yelpaze öyle hoş ki insan hangisini seçeceğini bilemiyor. Gri, sarı, mavi, turuncu, beyaz ve kırmızı Gogoro2’lerden dilediğinizi alabileceksiniz. Diğer yandan Gogoro, parmak izi desteği ve mobil takip uygulaması ile oldukça güvenlik odaklı bir ürün.

*Görsel: log.com.tr

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here