2019 Model Opel Corsa Kamuflajlı Olarak Yakalandı!

0
1480

Opel Corsa Yeni Jenerasyon Geliyor…

Kompakt sınıfın en çok satanlarından biri, her zaman ikinci elde piyasası olan bir otomobil, aile arabası, şirket arabası, şehir içi aracı…

 

Opel’in Corsa modeli, yakıt tüketimi konusundaki başarılı optimizasyonu, şık ve pratik görünümü, şehir içinde avantajlı kılan özellikleriyle her zaman çok tutuluyor. Opel, şimdi Corsa’yı yenilemeye karar verdi. 

 

Opel markasının B segmentinde kendini gösteren aracı Corsa, rent a car alanında a çok popüler. Adeta filosunda Corsa olmayan araç kiralama şirketi yok gibi. Alman otomotiv devi Opel’in Corsa konusundaki başarısı, pazarı iyi analiz etmesinden kaynaklanıyor. Marka şimdi de B segmentinde rakiplerini zorlamak üzere Corsayı yeniden yeniliyor. 

 

Opel Corsa, bugüne kadar, tam 5 kez makyajlandı. Yani son model Corsa, 6. jenerasyonu temsil edecek. 6. nesil Opel Corsa için geri sayım başladı bile. Kamuflajlı haliyle kameralara yakalanan 2019 model Corsa, B segmentine yeni bir soluk getirecek deniyor. 

 

Opel Corsa F Hakkında

2019 model Opel Corsa F, far yapısında daha sportif ve agresif hatlara sahip. Yeni model Corsa, çok tutulan Opel Astra HB’e biraz daha fazla benziyor artık. Eski model Opel Corsa ilanlarına bakarsanız markanın bu aracı giderek Astra’nın ikizi yapma çabasını hemen farke dersiniz. Çünkü 36 yıldır üretilen Corsa Astra’ya doğru evrilmiş resmen. 

Yeni çıkan Corsa’da yani 2019 yılında alabileceğimiz Corsa’larda ilk dikkati çeken detaylardan biri de iç mekanda asimetrik hatlar oluyor. Özellikle kokpitte böyle yatay kullanımlar ve biraz asimetri sportif, dinamik bir etki yaratmış gibi görünüyor. 

 

Opel Corsa’nın Eğlenceli Hikayesi Nerede Başladı?

Alman otomotiv devi Opel, 1980’ların başlarında küçük sınıfta kendisini temsil edecek bir otomobil tasarımı üzerinde çalıştı. ilk kez 1983 yılında Corsa piyasaya sürüldü. Yaklaşık on yıl boyunca Opel Corsa ilk jenerasyonu kullanıldı. Ardından 2000 yılında yep yeni Corsalar kullanıcıya sunuldu. 2006 ve 2014 yılları da Corsa modelinin makyajlandığı diğer yıllar oldu. Yakıt tüketimi optimizasyonu konusundaki başarısı bu aracı özellikle Türkiye gibi ülkelerde çok popüler kıldı. 

 

Eğer hayalinizde bir Opel Corsa almak varsa 2019 model Corsaları bekleyebilir ya da arabam.com ile ikinci el Corsa ilanlarına göz gezdirebilirsiniz. 

 *Görsel: otokokpit.com

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here