2017’de Detroit Fuarının Yıldızları

0
812

Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından biri her yıl Amerika’nın Michigan eyaletindeki Detroit şehrinde gerçekleşiyor. Detroit’in en önemli özelliği ise dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden bazılarının genel merkezinin burada olması. Ayrıca devasa otomobil fabrikaları da şehrin meşhur özellikleri arasında yer alıyor.

Amerika’ya Giderseniz Mutlaka Görün!

Aralarında General Motors Company, Ford Motor Company ve Chrysler markalarının fabrikalarının bulunduğu kent, otomobil tutkunlarının görmesi gereken yerler listesinin başında.

2017 Detroit

Detroit Otomobil Fuarı 2017 yılında tekrar kapılarını tüm otomobil tutkunlarına açtı. Bu yıl tam 103 yaşında olan fuar, farklı markaların alanında dikkat çeken modellerini sergiliyor. Şimdiden çok konuşulan fuarın gözde otomobilleri ise şöyle: Volkswagen Tiguan Allspace modeli, Toyota’nın Camry modeli, Audi SQ5, Mercedes GLA, Volswagen Atlas, Lexus LS, Nissan Rogue, Audi Q8 Consept. Volkswagen, Mercedes gibi Avrupa markalarının ve Toyota, Nissan gibi japon otomotiv devlerinin damgasını vurduğu fuarda hybrit otomobiller ve farklı mühendislik çalışmalarının ürünü olan konsept araçlar da var.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here