Porsche Cayenne Platinium Geliyor!

Porsche, özel serisini tanıttı. SUV Model Ailesi Cayenne Platinum Edition iddialı geliyor. Özellikle donanımları ile sektöre yeni bir soluk getirecek. Porsche Cayenne Platinum Edition, saten platin boya kaplamalı özel tasarım öğeleri dikkat çekiyor.   

Porsche Cayenne Platinum Edition, sadece bu seride bulunan, özel saten platin boya ile kaplanmış standart 21 inç RS Spyder Design jantları ile yolları ateşe verecek. Havalı SUV Modelinin birbirinden iddialı özellikleri var: LED arka far şeridine entegre edilmiş Porsche yazısı, ön hava girişindeki çıtalar ile model, piyasaya imzasını atmaya hazırlanıyor.

Porsche Cayenne Platinium

1Porsche Cayenne Platinium EGZOZ UCUNA KADAR CAZİBELİ

Hızlı ve Lüks otomobiller üreten Alman Otomobil Devi Porsche, sportif çizilerle tasarladığı egzoz uçlarına kadar tüm ayrıntılarıyla zevkli bir sürüş keyfi vadediyor. Yine sportif çizgilerdeki yan cam çıtaları da dikkat çekiyor.

Kullanıcısına pek çok renk alternatifi sunan modelin; beyaz ve siyah gibi opak renklerin yanı sıra, Jet Siyahı, Carrera Beyazı, Mahogany, Ay Işığı Mavisi gibi metalik renkler ve Tebeşir özel renk alternatifleri bulunuyor.

2PORSCHE CAYENNE PLATİNUM EDİTİON İÇ MEKÂNI DA ÖZEL

Kullanıcı, aracın içine girdiğinde ilk olarak “Platinum Edition” logolu alüminyum kapı eşikleriyle karşılaşıyor. Alüminyum- gümüş renkli kaplamalar iç mekâna şık bir hava katıyor ve tebeşir emniyet kemerleri gümüş rengi ile uyumlanıyor.

Ayrıca, iç tasarımda teknolojik donanımlar da dikkat çekici: Porsche Dinamik Aydınlatma Sistemi (PDLS), panoramik tavan sistemi ve karartılmış cam, Bose ses sistemi, ortam aydınlatması, sekiz yönlü deri spor koltuklar, ön ve arka koltuk başlıklarındaki Porsche arması ve gösterge panelindeki analog saat gibi detaylar hem estetik hem de teknolojik unsurlar olarak yerini alıyor.

3PORSCHE SATIŞ VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ SELİM ESKİNAZİ AÇIKLADI

1931 yılından beri otomobil sektöründe varlık gösteren bir otomobil markası olan Porsche’n Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Selim Eski Nazi’den açıklama geldi: “Cayenne Platinum Edition modellerini mayıs ayında Porsche Merkezleri’mizde satışa sunmayı planlıyoruz. Bu özel seri Cayenne, Cayenne E-Hibrit, Cayenne S modelleri ve bu modellerin Coupe versiyonları ile mevcut olacak.” dedi.

Porsche Cayenne Platinium

İkinci El Porsche Cayenne İlanları

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Porsche Cayenne Platinium

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here