Yamaha Motor Garanti Sürelerini 3 Ay Uzattı!

0
3984

Koronavirüs salgının yayılmasıyla beraber firmalar bu süreçten en az etkilenmek için yeni hizmetleri hayata geçiriyor. Tekstil firmaların bazıları maske üretmeye, otomobil firmaların bazıları ise solunum cihazı üretmeye başladı. Yamaha Motor’da, “My Garage” ve “My Ride” uygulamaları ile müşterilerine dijital deneyim hizmeti sunuyor. Firma, ayrıca bu süreçte fabrika garantisi ve uzatılmış garantileri üç ay uzatma kararı aldı.

Garanti süreleri 3 ay uzatıldı

Yamaha Motor, bu zor günlerde müşterilerin memnuniyetini artırmak için garanti süresi dolmuş veya 1 Mart- 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında süresi dolmakta olan motosikletlerin fabrika ve uzatılmış garantilerini 3 ay daha uzatma kararı aldı.

Hizmetlerini Dijitale Taşıdı

Salgının yayılmasını engellemek için insanlar zamanlarını çoğunu evde geçirmeye ve birçok işini evden halletmeye başladı. Firmalar bu süreçte müşterilerin işini kolaylaştırmak için hizmetlerini müşterilerin kapılarına getiriyor. Yamaha Motor’un, “My Garage” ve “My Ride” uygulamasıyla müşteriler tek tıkla oturduğu yerde Yamaha Motor modellerini inceleme, interaktif olarak sürüş deneyimlere, ürünlerle ilgili bilgilere, aksesuarları inceleme ve istedikleri bayiden teklif alabilme kolaylığı sağlandı. Bayiler gelen talebe çok kısa bir sürede teklif sunuyor.

Yamaha Motor, sektörde bir ilki gerçekleştirerek satın alınan veya servislerde bakımı yapılan motosikletleri müşterilerin adresine teslim ederek, motosiklet sevenleri tarafından tam not aldı.

Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Berker Cansever, bu sürece hızla adapte olduklarını, almış oldukları önlem ve hizmet yaklaşımlarıyla müşterilerine mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğini ifade etti.

İkinci el motosiklet ilanları için tıklayın!

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here