BP Ultimate Euro Diesel ile 42km’ye Kadar Daha Fazla Yol!

0
9052
BP Ultimate Euro Diesel

Bir otomobilin en önemli parçası daha doğrusu çalışmasını sağlayan parçası motorudur. Motorun uzun ömürlü olması, periyodik bakımlara dikkat edilmesi, motor yağının zamanı geldiğinde değiştirilmesi aracın kullanım şekli ve kullanılan yakıt ile ilişkilidir. Şimdi, BP Ultimate Euro Diesel ile 42km’ye kadar daha fazla yol yapabilirsiniz. Peki, BP Ultimate Euro Diesel nedir?

BP Ultimate Euro Diesel ile 42km’ye Kadar Daha Fazla Yol!

Motorda biriken kirler, aracın üzerine tıpkı ağır bir demir çapa binmişçesine aracın performansını düşürebilir.

BP Ultimate Euro Diesel motorun önemli parçalarında ve özellikle enjektörlerinde biriken zararlı tortuları bir fırça ordusu gibi temizleyip yenilerinin oluşmasını engellemeye yardımcı olur.

BP Ultimate Euro Diesel’in en büyük faydası nedir? Daha fazla kilometre!

BP Ultimate Euro Diesel’in gelişmiş temizleme formülü, düzenli kullanımda motorun ilk günkü gibi çalışmasına ve güç kaybına karşı korunmasına yardımcı olur. Böylece, BP Ultimate Euro Diesel ile tek depoda 42 km’ye kadar daha fazla yol gidebilirsiniz.

*BP Ultimate Euro Diesel’in temizleme gücü, katkısız yakıtlara göre, performans ve yakıt ekonomisi gibi faydalar sağlanmasına yardımcı olur. Bu temizleme gücü,  bağımsız bir kuruluş tarafından test edilmiştir. Kazanılan faydalar ve gidilen mesafe; araç tipi ve durumu, sürüş şekli, hava ve  yol durumunu da içeren koşullara göre değişebilir.

Kolay dolum avantajı!

Gelişmiş temizleme formülüyle, BP Ultimate Euro Diesel zararlı tortuların oluşumundan kaynaklı motor güç kaybını önlemek için tasarlanmıştır, motorunuzun yeni bir motor gibi çalışmasını sağlar. Üstelik, özel köpük önleyici formül sayesinde BP Ultimate Euro Diesel çok daha kolay, hızlı ve temiz bir şekilde doldurulur.

BP Ultimate Euro Diesel verimliliği arttırır!

Dizel arabalar iyi yakıt tasarrufu sağlamakla ünlüdür. BP Ultimate Euro Diesel kullanmak, motorunuzun depo başına size en fazla kilometreyi sağlamaya yardımcı olur.

Daha yüksek setan sayısıyla BP Ultimate Euro Diesel, deponuzdan ekstra kilometre kazanmanıza yardım edebilecek enerjiyi daha etkili biçimde serbest bırakarak katkısız yakıtlara göre daha iyi yanmak üzere tasarlanmıştır.

BP Ultimate Euro Diesel performansı arttırır!

Daha yüksek setan kalitesi ve olağanüstü temizleme özellikleriyle BP Ultimate Euro Diesel, motorunuzun en iyi biçimde performans göstermesine yardım edebilir.

Her zamankinden iyi dizelimiz, oldukça verimli yanma sağlayan, karmaşık tutuculu püskürtmeli yakıt enjeksiyon sistemleriyle en son modeller dahil bütün dizel motorlarında ekstra iyi biçimde çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Benzin için oktanın olduğu gibi, setan da dizel yakıt yanma kalitesinin ana ölçüsüdür. Sayı, yanmadaki gecikmeyi gösterir – yani yakıt enjeksiyonu ile yanma arasındaki süreyi. İyi kalitede yanma, hızlı ateşleme, sonra da düzgün ve tam yakıt yanmasıyla meydana gelir.

BP Ultimate Euro Diesel’in setan sayısı en az 55’tir, yani normalden önemli ölçüde daha yüksektir, böylece katkısız dizele göre daha düzgün ve eksiksiz yanar. Bu durum da, daha iyi motor performansına katkıda bulunacak şekilde, enerjiyi daha verimli serbest bıraktığı anlamına gelir.

BP Ultimate Euro Diesel egzoz emisyonlarını azaltır!

Olağanüstü motor temizleme formülasyonu ve daha yüksek setan sayısıyla, BP Ultimate Euro Diesel, katkısız yakıtlardan daha iyi yanmak üzere tasarlanmıştır ve böylece enerjiyi daha verimli serbest bırakır ve egzozdan çıkan emisyonları azaltmaya yardımcı olur.

Testlerimiz, düşük kaliteli dizele göre karbon monoksit, yanmamış hidrokarbon ve nitrojen oksit emisyonlarını önemli ölçüde azaltabileceğini göstermektedir.

Ayrıca BP Ultimate Euro Diesel, katkısız dizelle karşılaştırıldığında motor gürültüsünü gerçekten iyileştirmeye yardım edebilir. Dizel motorları maksimum yanma basınçları daha yüksek olduğu için benzinli motorlara göre aslında daha gürültülüdür. Ancak, mükemmel yanma özellikleri sayesinde her zamankinden iyi dizelimiz, daha sessiz bir sürüşe katkı sağlayarak gürültü, sertlik ve titreşimleri azaltmaya yardım edebilir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here