Hero artık daha hızlı

0
942

Hero MotoCorp ve Speedbrain güçlerini birleştiriyor

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden Hero MotoCorp Ltd (HMCL), Alman off-road yarış uzmanı Speedbrain GmbH ile girdiği stratejik ortaklık sayesinde motosiklet yarışlarına adım attı. Yeni kurulan ‘Hero MotoSports Team Rally’, ilk kez bu ay içinde Dakar serisinin 21-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Fas’taki Merzouga Rallisi’nde Speedbrain 450 rally motosikletiyle yarışacak. Merzouga Hero MotoSports Team Rally, 2017 Dakar Rallisi öncesinde dünya genelinde uluslararası rallilere de katılacak.

YENİ TAKIM İDDİALI
Birçok uluslararası yarışa katılan başarılı Hint off-road motosiklet yıldızı Santosh’a, rallide henüz yeni olmasına rağmen, eski bir Motocross ve iyi bir Supercross pilotu olan “J-Rod” eşlik ediyor. Takıma Speedbrain Genel Müdürü Wolfgang Fischer liderlik edecek.

YARIŞ DENEYİMİ ÜRETİME YANSIYACAK

Hero MotoSports Team Rally, Hero MotoCorp Teknolojiden Sorumlu Başkanı (CTO) Dr. Markus Braunsperger’in gözetiminde Hero İnovasyon ve Teknoloji Merkezi ekibiyle yakın işbirliği içinde çalışacak. Hero MotoSports Team Rally ayrıca yarışlarda toplanan verileri kullanarak yeni Hero araç konseptlerinin geliştirilmesine ve test edilmesine de yardım edecek.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here