Avrupa’nın En Çok Tercih Edileni Belli Oldu: Fiat Ducato!

İtalyan üretici Fiat sadece binek otomobilleri ile değil ticari otomobilleri ile de oldukça dikkat çeken bir marka olmayı başarıyor. İtalyan markanın ticari modelleri ülkemizde olduğu gibi Avrupa’da ve Amerika’da da oldukça rağbet görüyor. İlgi gören modeller satış rakamlarında da kendini belli ediyor. Serüvenine 1981 yılında başlayan Fiat Ducato, 2020 yılında başarılı bir satış grafiği çizdi ve Avrupa’nın en çok tercih edilen ticarisi oldu.

fiat ducato

Tüm Segmentler İçerisinde Birinci; Fiat Ducato

2021 yılı itibariyle 40. yaşını kutlayan Ducato, yıllardır ticaretin kolaylaştırıcı gücü olmaya devam ediyor. Düşük yakıt tüketimi, sunduğu pratik özellikler ve düşük maliyetleri ile ticaretin vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Ducato, geçtiğimiz yıl 150 bin adetlik satış performansına ulaştı ve pazardan yüzde 20,5 pay aldı. Böylece satış adetlerini yüzde 7,6 ve pazar payını ise yüzde 3 artırmış oldu.

 

fiat ducato

40 Yıldır Tercih Ducato’dan Yana

Geçen 40 yıllık süreçte Ducato birçok farklı versiyon ve karoser tipiyle hizmet verdi. Ducato’nun panelvan, camlı van, minibüs, kamyonet gibi birçok farklı karoser tipi bulunuyor. Ayrıca sunulan bu kasa tiplerinin yanı sıra, soğuk zincir taşımacılığı için tasarlanan frigo versiyonlar da mevcut. Ducato üretildiği ilk günden bu yana 10 binin üzerinde versiyon ile 80’den fazla ülkede satış gerçekleştirdi. Fiat Ducato ticaretin yanı sıra kişisel amaçlar ile de kullanılıyor. Başarılı biçimde karavana dönüştürülen model, şahsi veya ticari olmak üzere turizm aracı olarak da Avrupa’da sıkça tercih ediliyor.

İkinci el satılık Fiat Ducato ilanları

Fiat Doblo 20. Yıl Özel Seri’nin Öne Çıkan 5 Özelliği!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here