Fiat Doblo ile 20 Yıl!

2000 yılında Fiat tarafından üretimine başlanan Doblo, bu yıl 20. yaşını kutluyor. Geçen 20 yıl içerisinde gerek satış, gerekse tasarım dallarında birçok ödüle layık görülen Doblo, aynı zamanda ülkemizde segmente adını vermiş durumda. Minivan segmentinin adını koyan Doblo modeli ile Fiat, ticari araçlardaki satış liderliğini elinden bırakmıyor. Marka, başarılı modelin 20. yaşını özel bir seri ile kutlama kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve satışa sunulan Fiat Doblo 20. Yıl Özel Seri birçok farklı özelliği beraberinde getirdi. Bu yazıda, 20. Yıl Özel Seri etiketi ile satılan modelin diğer versiyonlarında bulunmayan 5 özelliğini inceleyeceğiz!

1- Sınırlı Sayıda Üretim

Fiat tarafından 20. yıla özel olarak Doblo versiyonu sınırlı sayıda üretiliyor. Dünya üzerinde bu versiyona sahip sadece 2020 adet Doblo olacak.

Fiat Doblo 20. Yıl Özel Seri

2- Kişiye Özel Seri Numarası Seçme İmkanı

Sadece 2020 adet üretilecek versiyonda seri numarası müşteriler tarafından seçilebiliyor. Seçilen seri numarası araç içerisinde, vites topuzunun üst kısmında plaka olarak yer alıyor. Fiat tarafından verilen bu haber sonrası 1923, 1453, 1071 gibi özel tarihler anında rezerve edilmişti.

Fiat Doblo 20. Yıl Özel Seri

3- İç ve Dış Tasarımdaki Bronz Detaylar

Sadece siyah, beyaz ve gri renklerinde üretilen Doblo 20. Yıl Özel Seri, bronz rengin hakim olduğu detaylar ile süslenmiş. Jantlarda, ön-arka tampon grubunda ve tavan raylarında bronz renk kullanılmış. İç tasarımda ise kapı kollarında ve ön konsolda bronz rengi görmek mümkün.

4- 20. Yıl Logosu 

Doblo’nun 20. yıl versiyonuna özel olarak tasarlanan logo, aracın birçok yerinde kullanılmış. Dış tarafta ön sürücü ve yolcu kapılarının çıtalarında görünen logo, iç kısımda ise deri koltuk kabartmalarıyla karşımıza çıkıyor. ”20. Yıl” baskısı olan deri koltuklar, modelin ”özel” bir araç olduğunu hissettiriyor.

5- ”Fiat Yol Arkadaşım Connect” ile Geliyor

Sadece 2020 adet üretilen özel Doblo’ların tamamında Fiat Yol Arkadaşım Connect özelliği bulunuyor. Fiat’ kullanıcıları için geliştirdiği dijital asistan sayesinde araç ile iletişim kurmak mümkün hale geliyor. Aracın bakım zamanından, park edilen konumuna kadar birçok bilgiye ulaşmayı sağlayan uygulama, tüm özel seri Doblo’larda standart!

fiat connect

İkinci el Fiat Doblo 20. Yıl Özel Seri ilanları

Fiat Fiorino Eko | Fiat’ın LPG’li Ticarisi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here