Bajaj 5 Yeni Bayi İle Ağını Büyütüyor!

0
1261

Bajaj Adım Adım Her Yerde!

Türkiye’de geçtiğimiz yıl Mart ayından bu yana Kuralkan Holding çatısı altında temsil edilen dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan Bajaj markası, Türkiye çapındaki bayi ve servis ağını genişletmeye devam ediyor. Mart ayı içerisinde önce Kayseri, Sakarya, Bursa İnegöl ve hemen ardından da İstanbul’da Kadıköy ile Küçükçekmece şubelerini hizmete açan marka, ülke çapında motosiklet tutkunlarına daha yakın olmak için kısa sürede yeni bayi ve servis noktalarını hizmete almayı planlıyor.
Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding, Bajaj markasının satış ve servis ağını genişletmeye devam ediyor. 2013 yılında Bajaj Auto ile üretim ve ortaklık anlaşmasının ardından Türkiye çapındaki yapılanmaya hız veren Kuralkan Holding, 2014 yılı Mart döneminden itibaren 12 ay gibi kısa bir süre içinde 123 bayi ve 141 servis sayısına ulaşarak Türkiye çapında 57 ilde Bajaj markasını motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.
Bu hızlı yapılanmanın en son adımları ise Bursa İnegöl ve İstanbul’da Kadıköy ile Küçükçekmece bayilerinin açılışı oldu. Açılışlarla ilgili olarak Bajaj Pazarlama ve Satış Müdürü Ekrem Ata şunları söyledi: “Dünyanın en büyük 3 motosiklet üreticisi arasında yer alan Bajaj Auto ile üretim ve ortaklık anlaşmasını imzalamamızın ardından bu özel marka için çok kısa sürede büyük talep gördük. Her geçen gün Bajaj markasını layıkıyla temsil eden iş ortaklarımıza yenileri katılıyor. Kayseri, Sakarya, Bursa İnegöl ve İstanbul’da Kadıköy ile Küçükçekmece’de aramıza yeni katılan bayilerimizle motosiklet severlere artık daha da yakınız”.
 
BAJAJ Grubu ve Bajaj Auto Hk:
 
• Bajaj Gurubu, 1926 yılında kurulmuştur.
• 5,8 milyar dolar ciroya sahiptir. Hindistan’ın en büyük 10 grubundan birisidir. Londra borsasında 6,9 milyar Euro değerine sahiptir.
• Bajaj aynı zamanda KTM’in (Avusturya) üreticisidir.
• Kawasaki firması ile teknoloji paylaşımı yapmakta ve Kawasaki’nin Ninja 300 ve Ninja 650R modellerini üretmektedir.
• Bajaj Auto ise 1945 yılında kurulmuştur. Bajaj Grubu’nun amiral gemisidir. 3,6 milyar dolar ciroya sahiptir.
• Bajaj Auto dünyanın en büyük 3 tekerli ve en büyük üçüncü motosiklet üreticisidir.
• 2013 yılında 4.3 milyon motosiklet satmıştır.
• Hindistan’ın en yenilikçi otomotiv şirketidir.
• Tüm sektörlerde Hindistan’ın en yenilikçi üçüncü şirketidir.
• 55 ülkede Bajaj ürünleri satılmaktadır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here