Artık Daha Dinamik Görünüyor

0
1031

Chevrolet’nin Amerika’da popüler olan Malibu modeli, yeni nesliyle New York’ta sahneye çıkıyor

Amerikalı üretici Chevrolet, büyük sedanlarından Malibu’yü yeniliyor. Daha uzun ve daha hafif olan otomobil, iç mekanda daha ferah bir yaşam alanı vaat ediyor. Yaklaşık 136 kg diyet yapan Malibu’da, yüksek dayanımlı çelik materyaller kullanılmış. LED farlar ve stop grubuysa otomobilin modern görünümüne katkıda bulunuyor. Agresif yüzüyle de gelecekteli Chevrolet modelleri için önemli bir ipucu niteliği taşıyor.

İç mekanda işçilik seviyesi ve malzeme kalitesinin yükseltildiği belirtilen otomobilin orta konsolunda, 7 inç boyutunda dokunmatik multimedya ekranı görev alıyor. Buradan Chevrolet MyLink uygulamalarına erişilebiliyor. 33 mm artırılan aks mesafesi sayesinde arkada diz mesafesinin artırıldığı açıklanıyor.
 
Malibu’de yeni nesil Ecotec motorlar hayat bulacak. 1,5 litrelik turbo beslemeli benzinli motor 160 HP güç ve 250 Nm tork üretirken, 2,0 litrelik versiyon 250 HP güç üretimine sahip olacak ve 8 vitesli yeni nesil otomatik şanzımanla işbirliği yapacak. Hibrit versiyonun elektrikli ve benzinli motoruysa Chevrolet Volt’dan ödünç alınacak.
New York’ta yüzünü gösterecek modelde, arka görüş kamerası, yaya algılama sistemi, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, çarpışma uyarı sistemi ve akıllı park asistanı gibi birçok gelişmiş donanım sunulacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here