Altın Örümcek Ödülleri’nde Finaldeyiz!

2
4204
Altın Örümcek Ödülleri

Kurulduğumuz 2000 yılından itibaren otomotiv sektöründe yeniliklerin öncüsü ve belirleyicisi olarak, 19. Altın Örümcek Ödülleri’nde “otomotiv” kategorisinde finaldeyiz!

Altın Örümcek Ödülleri 

Altın Örümcek Ödülleri

Altın Örümcek Ödülleri; web, dijital pazarlama, mobil teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur.

19.Altın Örümcek Ödülleri’nde “otomotiv” kategorisinde birincilik için oylarınızı bekliyoruz.

arabam.com‘u desteklemek ve oy vermek için hemen linke tıklayın!

19.Altın Örümcek Ödülleri Halk Oylaması 

Altın Örümcek Ödülleri’nde Finale Kalan Projemiz: Trink Sat!

Altın Örümcek Ödülleri

Bir otomobilin ikinci el piyasasında satılması oldukça zor ve meşakkatli bir süreç. Bir aracı ilana koymak, ilana koyduktan sonra süreci takip etmek, alıcı bulmak, gelen aramalara cevap vermek için zaman ayırmak, aracı görmek için ziyaret etmek isteyen kişiler ile ilgilenmek, noter süreçleri, satış esnasında ücretin ödendiğinden emin olmak, elden bir ödeme yapılıyorsa verilen paranın sahte olup olmadığını teyit etmek gibi pek çok problem ile karşılaşan satıcıların araçlarını konforlu ve hızlı bir şekilde satmalarını sağlamak amacıyla geliştirdiğimiz Trink sat! projemiz ile finaldeyiz!

Web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden aracınızın bilgilerini girerek aracınız için kısa sürede piyasa değeri üzerinden teklif alabilirsiniz. Aracınızı hızlı ve güvenli bir şekilde arabam.com‘a satabilir ve aynı gün içerisinde paranızı alabilirsiniz.

Aracını Trink sat!

Aracınızın bilgilerini doldurun, en doğru fiyata zahmetsizce satın!

Anında Nakit

Aracınızı anında nakit olarak bize satarak lokasyonlarımızdan ayrılabilirsiniz.

Size zamandan tasarruf kazandırır!

Doğru Fiyat

Piyasadaki arz ve talebi dikkate alan fiyatlama algoritmamız ile aracınıza değerinde fiyat verilir. Nakit fiyat teklifimiz 2 gün boyunca geçerlidir.

Zahmetsiz Satış

Uzun süren telefon görüşmeleri, tanımadığınız bir çok insanla muhatap olma gibi dertlerden bağımsız, zahmetsizce araç satış deneyimi

Güvenli Satış

Her gün yeni bir araç satış dolandırıcılığı yöntemi duymaktayız. Araçsız ve parasız kalmaktansa arabam.com güvencesiyle nakit anında hesabınızda!

Ücretsiz Hizmet

Süreç boyunca sizden hiç bir ücret talep edilmez.

Karar Sizin

Aracınızın durumu bağımsız eksperler tarafından kontrol edilir, verilen fiyatı beğenmezseniz aracınızı satmak zorunda değilsiniz.

19.Altın Örümcek Ödülleri Halk Oylamasında Bize Destek Vermek için Tıklayın

Trink Sat!

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here