2018 Model Ford Mustang GT İsteyince Çok Sessiz Olabiliyor!

0
3392

4 Farklı Egzoz Modu

Bazı otomobiller özeldir. Bu özel kategorisindeki araçlardan biri de kesinlikle Ford Mustang. 2018 model Ford Mustang ise özel olmanın biraz daha ötesinde. Peki, bir Mustang’i yollarda tanımanın ipuçlarından biri de o muhteşem motorun sesi değil midir? Gelin görün ki son model Ford Mustang’in sesi çıkmıyor. Sessiz Mustang yollarda…

 

 

 

 

Geçtiğimiz haftalarda 2018 Ford Mustang hakkında detaylı bilgiler marka tarafından paylaşıldı. Beklendiği gibi güçlü bir motor, havalı bir tasarım ve bir spor otomobilden beklenmeyecek ölçüde konfor yeni Mustang’in sunduklarından sadece bir kaçı. Ancak Mustan modeli, bu sefer karşımıza oldukça ilginç bir özellikle çıktı: sessiz egzoz. Gelelim yeni Ford Mustang’in yenilenen egzoz özelliklerine…

 

 

 

 

2018 Model Ford MUstang Egzoz Özellikleri Hakkında

Yeni Mustang’de egzoz, kullanıcıya dört farklı seçenek sunuyor. Ford mühendisleri bu yenilenen Mustang’de işlevsel bir egzoz tasarlamak istemişler. Peki, bu ne demek? Yeni Ford Mustang’in egzozu eğer quiet modunu seçerseniz son derece sessiz olabiliyor. Ne ölçüde sessiz: 1.4 motorluk sıradan bir aile arabası kadar sessiz. 

 

 

Yeni Mustang’de 4 Farklı Egzoz Modu Var

4 farklı egzoz modu ile piyasaya sunulan 2018 model Mustangler, Quiet, Normal, Sport ve Track modlarıyla farklı sürüş deneyimleri yaşatabiliyor.

 

Yeni Jenerasyonun Makyajlı Mustang’i

6. Jenerasyon Ford Mustang makyajlı haliyle tanıtıldı. En son nesil üyesini 2015 yılında tanıtan Ford Mustang, 2018’de bu jenerasyonun üzerine makyajlandı. Makyajlı Mustang’de ledli yan far yapısı dikkat çekiyor. Ayrıca ön kaput ve ön tampon ciddi şekilde değişmiş. Jant çapı 20inç olmuş. 

 

 

 

Sesli komutları navigasyon rotaları içinde verebileceğiniz gelişmiş multimedya sistemi, geniş dokunmatik gösterge ekranı aracın diğer yenilikleri arasında. 10 ileri otomatik şanzıman ise en önemli ayrıntılardan biri. 

 

2018 Model Ford Mustang GT’nin Performans Değerleri Nasıl?

Konu Mustang olunca performansı tartışmak anlamsız oluyor. Ancak yenilenen Mustang GT için performans değerleri nasıl, diyorsanız: 460 beygir güç, 624 Nm tork değeri aracın performans detayları arasında. 

 

 

2018 Model Mustang Renk Seçenekleri

Makyajlı Ford Mustang’de Kone Blue, Orange Fru Tri- Coat Metalik renkleri mevcut. 

 

 

Ford Mustang’in 2020 Hedefleri Çok Elektrikli!

Markadan gelen bilgiye göre 2020 yılında Mustang’in tamamen elektrikli versiyonu ile karşılaşacağız. Performans konusunu elektrikli motorla mükemmel şekilde optimizi etmek üzere çalışan Ford mühendisleri, bu konunun detaylarını şimdilik paylaşmıyor. Yani elektrikli Mustang modelleri için hazırlıklar başlamış bile. 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here