Günümüzde Pick-Up araçların popülerliği oldukça arttı. Özellikle pandemi dönemi sonrası satışların arttığını gören Pick-Up üretici markalar, arazi araçlarındaki modern tasarıma ve teknolojik gelişmeye ağırlık verdi. Neredeyse binek araçlar gibi konforlu olan arazi araçlarında adeta yeni dönem başladı.

Yeni Super Duty Hakkında Tüm Detaylar

F-250, F-350 veya F-450 varyantları ile 2022 Ford Super Duty, çoğu insanın arazi koşullarında beklenilenden çok daha fazlasını sunmayı başarmıştır. Bu defa teknolojik bir kamyonet olmasıyla ön plana çıkıyor. 2022 için bir takım güncellemeler alan Ford Super Duty’de kullanıcıları neler bekliyor?

Ford’un yeni nesil Super Duty modeli için bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini biliyorduk. Marka CEO’su Jim Farley, Ford’un ikinci çeyrek kazançları sırasında, yeni Pick-Up’ın yıl sonundan önce tanıtılacağını ifade etti. Ek olarak aracın resmi tanıtımının Detroit Motor Show’da mı yoksa yıl içinde ayrı bir etkinlikte mi gerçekleşeceği hakkında ise henüz kesinleşen bir bilgi yok.

Yeni Super DUTY

Yeni Super Duty Tasarım

Aracın ön kısmında konumlandırılmış dev ızgaralar oldukça heybetli bir görünüm elde etmiş. Ford Pick-Up modelleri her dönem heybetli geniş, Amerikan tarzı büyük modeller olmuştur. 2022 modelinde de eski büyük Pick-Up’ların modern tasarımla uyarlandığını görüyoruz.

Eski modelde, Ford’un denenmiş ve test edilmiş 6.2 litrelik V8 motora sahip. Ayrıca 7.3 litrelik V8’i ve turbo şarjlı 6.7 litrelik Powerstroke dizel motorunu da görmüştük. Şimdi ise bu devasa gücü standart olarak dört tekerleğe de gönderebilecek. Ayrıca 10 vitesli bir şanzımanla eşleştirilecek.

Sıfır Kilometre Ford İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here