Yeni Hyundai Starex Kamuflajlı Olarak Görüntülendi.

1
2089

Starex Ülkemizde Çok Fazla İlgi Gören Bir Araçtı.

2001 ve 2008 yılları arasında satılmış olan Hyundai Starex, ülkemizde çok fazla sevilen ve ilgi gören bir araçtı. Bu kadar ilgi üretici firmayı bile şaşırtmıştı. Starex’den sonra yerine getirilen Hyundai H-1 2008 – 2011 yılları arasında üretildi. Ne yazık ki Starex kadar ilgi görmedi. İlgi görmemesinin nedeni bazı kişilere göre aracın kötü oluşu değil de iddiasız bir isme sahip olması şeklinde yorumlanmıştır.

Hyundai Starex
Hyundai Starex 2003

10 Yılın Ardından Yeni Hyundai Starex Kamuflajlı Olarak Görüntülendi.

Aradan geçen 10 yılın ardından günümüz şartlarına adapte edilmiş yeni bir tasarımla satışa hazırlanırken kameralara yakalanmış olan Yeni Starex kamuflajlı olarak görüntülendi. Kamuflajın görünen kısımlarına göre; İki far arasında geniş bir ön ızgaraya sahip olduğunu görebilirsiniz.

Hyundai Starex
Yeni Starex Kamuflajlı olarak Görüntülendi.

Yeni Starex’in Ön Tasarımı Santa Fe ve Tucson İle benzer Bir Tasarıma Sahip

Casus fotoğraflarda ek ayrıntılar tam olarak anlaşılmasa da tamponun altına yerleştirilmiş farları görülebiliyor. Bu, Hyundai Starex ‘in, Hyundai Santa Fe ve Tucson SUV modellerinde de kullanılan bölünmüş ışıklara benzer yapılar kullandığını gösteriyor. Kısa bir ön uca sahip olan Hyundai Starex’in  konfor sınıfında rekabet etmek isteyeceği söylenebilir. Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi yeni modelin camları da büyük. Böylelikle yolcuların geniş bir iç mekanda seyahat edeceğini ve sürücünün aracı geniş bir görüş açısısıyla kullanabileceğini söyleyebiliriz.

Hyundai Starex
Yeni Starex İç Görsel

İç mekanı casus fotoğraflardan görebilmek pek mümkün olmasa da; konsolun üst kısmında harici tablet şeklindeki multimedya ekranı görülebiliyor. Ayrıca, metalik görünüme sahip havalandırma menfezleri olan yolcu tarafı da gözlerden kaçmıyor.

Hakkında çok az bilgi bulunan ve 2021’de çıkması beklenen yeni Starex, motor seçenekleri konusunda da gizemini koruyor. Benzinli ve dizel motor seçenekleri gelebileceği gibi, mevcut beş ileri otomatik şanzımanın yerini biraz daha yenilikçi bir şanzımanın alması muhtemeller arasında.

Yeniden tasarlanan Hyundai hafif ticari araç modeline Starex adını vermeyi tercih ediyoruz. H-1 / iMax isimlerini de kullanan modelin önümüzdeki yıl tanıtılması ve çeşitli uluslararası pazarlarda satışa sunulması bekleniyor.

İkinci El Starex İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here