VW T6 California Tanıtıldı

4
2386

Dünya lansmanı geçtiğimiz ay İstanbul Auto Show’da gerçekleştirilen yeni VW Transporter’ın kampçı California versiyonu da gün ışığına çıktı.

 Tüm dünyada haklı bir üne sahip olan VW’nin kamp severler için ürettiği California, T6 nesliyle de ömrüne devam ediyor. Standart olarak 7 koltukla gelen otomobil istenildiğinde 5 farklı yatağa sahip olabiliyor. Üst kısmı tamamen açılarak geniş bir baş mesafesi kazanan otomobilde birçok saklama alanı ve masaya da yer veriliyor. 42 litrelik buzdolabıyla donatılan otomobilde piezo enjektörlerle çalışan bir ocak da bulunuyor. Klimatronik ve elektro hidrolik kontrollü tavanla birlikte LED farlarla satılan otomobilin motor seçenekleri 85 HP ile 204 HP arasında güç üretiyor. Ayrıca dört tekerlekten çekiş sistemi 4Motion ve çift kavramalı DSG şanzıman da alınabiliyor.

4 YORUMLAR

  1. Volkswagen’in Haziran ayında satışa sunduğu altıncı nesil Transporter yine Uluslararası Yılın Ticari Araç Ödülü’nün sahibi oldu. Avrupa’nın önde gelen yayın kuruluşlarının editör ve yayımcılarının oluşturduğu jürinin oylarıyla belirlenen International Van of the Year ödülü sahibini buldu. Volkswagen Ticari Araçlar’ın Haziran ayında satışa sunduğu Transporter ailesinin altıncı nesli yeni Transporter, jüri tarafından 2016 yılının Ticari Aracı seçildi. Volkswagen Transporter’ın beşinci nesli 2004 yılında dördüncü nesli ise 1992 yılında aynı ödüle layık görülmüştü.
    Fransa’nın Lyon kentindeki Solutrans Fuarı’nda düzenlenen törende ödülü Volkswagen Ticari Araçlar adına Dr. Echard Scholz aldı. Dr. Scholz yaptığı açıklamada ”Volkswagen Transporter’a verilen bu prestijli ödül tüm ekibimizin gayretlerinin de tanınması için de çok önemli bir ödül oldu” şeklinde konuştu.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here