Kartepe’de Üretiliyor: Unimog U600 Crawler

0
10173
Unimog U600 Crawler

Unimog U600 Crawler hakkında bir şeyler duydunuz mu? Türkiye’de üretilen araçlar deyince aklınıza neler geliyor? Haberimiz, Kartepe’de üretilip dünyaya ihraç edilen Unimog U600 Crawler hakkında…

Kartepe’de Üretiliyor: Unimog U600 Crawler

Kartepe’de doğan ve %100 yerli üretim olan Unimog U600 Crawler, kişiye özel tasarım yapmasıyla tanındı. Mitsubishi ile ortaklığı bulunan Unimog U600 Crawler özel tasarım araçları hakkında bilgiler şöyle:

Haluk Tepe, U600 Crawler için bir karavan modifikasyonu yaparak bu süreci başlatmış. Açık haliyle neredeyse konforlu yazlık bir eve dönüşen söz konusu Unimog U600 Crawler karavan, ısıtıcısı, mutfağı, yatağı ile tam bir yaşam alanı. İçi LED aydınlatmalı dışı da aydınlatmalı olan karavan, doğada yaşamayı sevenler için tasarlanmış.

Su deposu göstergesi, ısıtıcı göstergesi, akü göstergesi, voltaj göstergesi, USB girişi gibi kısımlar da ayrıca lüks. Aracın kendine ait bir güneş enerjisi paneli de var. Gündüz aküyü şarj eden sistem, hidrafor-buzdolabı-ışıklar ve ısıtma için enerji sağlıyor.

Aracın off-road için 12000lb vinç ve tampon altına gizlenmiş Hi-Jack seçeneği de var.

3 Kişi İçin İdeal Yaşam Alanı

3 kişinin konaklaması için yeterli alan sunan Unimog U600 Crawler, mutfak, buzdolabı, güneş enerjisi paneli, hidrafor, webasto gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Unimog U600 Crawler‘in kapısı arkada ve  askeri araçlarda olduğu gibi yukarı doğru açılıyor. Ayrıca aracın içinde ek bir yaşam alanı sunan pencereli bölmesi de var.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here