Telefon Kulübeleri Araçlar İçin Şarj Noktasına Dönüşüyor

0
1731
telefon-kulübeleri
telefon-kulübeleri

Eski telefon kulübeleri EasyGo ve Eir ile şarj noktalarına dönüşüyor. İrlandalı bir özel elektrikli araç (EV) şarj noktası sağlayıcısı olan EasyGo, telekom sağlayıcısı Eir ile 180 eski telefon kulübesini araba şarj cihazlarıyla değiştirmek için bir anlaşma yaptı.

Telefon Kulübeleri Artık DC Hızlı Şarj Cihazları

easygo-eir-
easygo-eir-

Avustralyalı Tritium şirketi tarafından üretilen şarj cihazları, EasyGo’nun sadece 20 dakika içinde 100 km’ye kadar sürüş menzili ekleyebileceğini iddia ettiği DC hızlı şarj cihazları olacak (tabii ki, ne tür bir arabayı taktığınıza bağlı olarak).

 

Eir CEO’su Carolan Lennon şunları söyledi: “İklim değişikliği zorluğunun üstesinden gelmek için radikal dönüşüm gereklidir. Eir, daha yeşil ve daha sürdürülebilir bir İrlanda’nın yaratılmasında üzerimize düşeni yapmaya kararlıdır. Az kullanılan eski altyapımızı devletle değiştiriyoruz. Son teknoloji Hızlı Şarj Cihazları, elektrikli araçlara geçişi ülke çapında binlerce insan için geçerli bir alternatif haline getirecek. İrlanda’nın karbondan arındırılmasını daha da ileriye taşıyacak ve iklim hedeflerimizi karşılamaya yardımcı olacak.”

Kırsal Rejenerasyon

telefon-kulübeleri-easygo
telefon-kulübeleri-easygo

EasyGo Direktörü Gerry Cash şunları söyledi: “EasyGo, eir ile ortak olmaktan mutluluk duyuyor. Bu heyecan verici rulo aracılığıyla büyüyen Elektrikli Araç topluluğunu, çevreyi ve kırsal yenilenmeyi desteklerken yerel konseyler, SEAI ve Hükümet ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. “.

Telefon Kulübeleri İçin 10 milyon € Yatırım

Plan, Tritium şarj cihazlarının, özellikle şarj ağının şu anda oldukça seyrek olduğu kırsal alanlarda, artan talebe sahip alanlara kolayca ve hızlı bir şekilde takılabilmeleri için ‘ölçeklenebilir’ olması. EasyGo, ekstra hızlı şarj cihazlarının piyasaya sürülmesinin, EV’leri daha fazla insan için daha çekici hale getirmenin ve 2030 yılına kadar 900.000’den fazla EV’ye sahip olma hedefine doğru çalışmanın en kesin yolu olduğunu düşünüyor.

 

Plana 10 milyon € yatırım yapılıyor. İlk şarj cihazları Ocak ayında kurulacak ve 180 noktanın tamamı 2021’e kadar kullanıma sunulacak. EasyGo, donanım ve yazılım şarj çözümleri ile kurumsal, genel ve evdeki şarj müşterilerine hizmet veren özel bir araç şarj ağıdır. Ağı, ülke çapında 1.200’den fazla şarj noktasında bulunabiliyor. Kullanabilen ve şarj için ödeme yapabilen 7.000’den fazla İrlandalı EV sürücüsü tarafından kullanılıyor.

2.El Elektrikli Araç 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here