Renault Eski Araba Modellerini Geri Dönüştürecek

0
1169
Renault Eski Araba Modellerini Geri Dönüştürecek

Renault eski araba modellerini geri dönüştürecek. Bu dönüşümü hem çevreyi korumak hem de maliyetleri düşürmek amacıyla yapıyor. Böylece yılda 2.3 milyar Euro gelir elde etmiş olmak da temel hedeflerinde birisi. Fransız üretici bu şekilde eski araçları değerlendirerek yeni üretim süreçleri yürütmeyi planlıyor.

Renault Eski Araba Modelleri İçin Artık Bir Gelecek Mümkün

Renault Eski Araba Modellerini Geri Dönüştürecek

Fransız otomobil devi Renault gelecek hedefleri doğrultusunda yeni bir oluşum için kolları sıvadı. “The Future Is NEUTRAL” adlı yeni oluşumunda ömrü sona ermiş araçlar için geri dönüşüm sürecini başlatacak. Bu geri dönüşüm süreci ile birlikte markanın cebine ise yıllık 2.3 milyar Euro girmesi planlar doğrultusunda. Renault’ya göre modern araçların neredeyse tamamı geri dönüşüme uygun parçalardan oluşuyor. Bu nedenle bunu boşa harcamamak için adımlar atıyor. Verilere göre Avrupa’da her yıl 11 milyon civarında aracın ömrü sona eriyor. Hal böyle olunca Renault oldukça kârlı bir iş yapıyor. Fransız otomobil devi bu dönüşüm ile 2030’a kadar cirosuna yüzde 10 oranında kâr eklemeyi hedefliyor.

Hisseler Çok Yakında Yatırımcılara Açılacak

Renault Eski Araba Modellerini Geri Dönüştürecek

Renault eski araba modellerini geri dönüşüm sürecine sokarak yan kuruluşlarıyla birlikte büyümeyi hedefliyor. Bu dönüşümü gerçekleştirdiği The Future Is NEUTRAL için 2030’a kadar yaklaşık 500 milyon Euro değerinde yatırım beklentisi mevcut. Bunun için azınlık hisseleri dış yatırımcılara açılacak.

Sıfır KM Renault Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here