Peugeot 3008’e GT versiyonu geliyor

0
1114

SUV’lar da artık GT ruhu taşıyacak

Yeni Peugeot 3008’i lanse ettikten sadece birkaç hafta sonra Fransız üretici yeni SUV modelinin dinamik ve özel versiyonu olan GT’yi tanıtıyor. 2.0L BlueHDi 180 S&S EAT6motor ve şanzıman ile donatılan yeni Peugeot 3008 GT modele has bir dizi özel niteliğin yanı sıra “Coupe Franche” çift renk boya tasarımıyla da dikkat çekiyor.

GT Line
Yeni Peugeot 3008 satış başlangıcıyla birlikte farklı müşteri beklentilerini karşılayan ve markanın sınıf atlama stratejisini de destekleyen son derece zengin bir ürün gamıyla sunulacak. Access, Active ve Allure olmak üzere üç temel donanım seviyesinin üzerinde GT Line konumlandırılırken ürün gamının tepe noktasını ise GT oluşturacak.Doğal olarak GT versiyonunun geneline hakim olan teknolojik, şık ve sportif dokunuşlar iç mekanda da kullanım buluyor. Standart olarak sunulan yeni Peugeot i-Cockpit® büyüleyici ve teknolojik görünümüyle dikkat çekiyor.

Sportif ve iddialı
Yeni Peugeot 3008 son derece güçlü bir dış tasarıma sahip ve bünyesinde barındırdığı karakteristik SUV detaylarıyla etkileyici bir tasarım gözler önüne seriyor. Tasarımcılar GT versiyonunda tüm bu karakteristik öğeleri aynen korurken, 3008’i GT yapan ve büyük bir titizlikle işlenen detayları abartmadan ve 3008’in ruhunu bozmadan entegre ettiler.

Yeni tasarım
Geniş çamurluk ağızları, 19 inçlik alaşım jantlar, alüminyum tavan rayları ve bakır rengi GT logosu gibi detaylarla desteklenen dış tasarım özellikle ‘Coupe France’ tasarım boyayla benzersiz bir görsel şölen sunuyor.Kapı aynalarına entegre LED çevre aydınlatmasının yere ‘Aslan’ logosunu yansıtıyor olması tasarımcıların detaya göstermiş olduğu hassasiyetinin göstergesi niteliğinde.Bagaj kapağında bulunan GT logosu dışında tamponun her iki yanına entegre edilen çift krom egzoz çıkışı da GT’yi görsel olarak diğerlerinden ayrıştırırken, tüm bu tasarım öğeleri şık ve sportif bir görünüm oluşturuyor.

GT Line: ürün gamının tepe noktası
Peugeot’nun yaklaşık 1,5 yıldır uygulamış olduğu sınıf atlama stratejisi son derece dinamik bir tasarımla yüksek verimliliğe sahip performanslı motorları aynı potada eritmeye odaklanıyor. Özgün görünümüyle dikkat çeken ve yüksek verimlilik seviyesine sahip güçlü motorlarıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunan bir GT Line SUV modelinin yaratılmasının ardındaki asıl neden de tam olarak bu.108, 208, 2008, 308 ve 508 modelleri gibi Peugeot 3008 de, 1.6L BlueHDi 100 S&S ve GT’ye özel 2.0L BlueHDi 180 S&S hariç, yüksek verimlilik seviyesine sahip güçlü Peugeot motorlarıyla yollara çıkıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here