D Segmentinin iki güçlü üyesi Volkswagen Passat ve Audi A4, seçim yapacakları ikilemde bırakıyor. Bizde sizler için bu iki güzel modeli inceledik. Volkswagen Passat vs Audi A4…

Volkswagen Passat

Sürüş sırasında sadece hız ve devir sayaçlarını mı görmek istiyorsunuz? Veya ayrıntılı performans verileri ve navigasyon grafikleri..? Peki ya dinlediğiniz müziğin adı..? Bütün bunlara ve daha fazlasına ne dersiniz ?

Çok fonksiyonlu direksiyon simidi üzerindeki tuşlar yardımıyla artık bu seçimi yapabilirsiniz. Üstelik geleneksel gösterge tablolarının sınırlı özelleştirme ve bilgi yeteneklerinin ötesine geçerek, yüksek çözünürlüklü TFT LCD ekranda ihtiyacınız olan bilgi profillerini kolayca görüntüleyebilirsiniz.

Volkswagen Passat

Passat’ın motoru hem ekonomik hem de güçlü. O halde araba kullanmayı seven ama benzin tüketimini düşük tutmak isteyenler için Passat TSI mükemmel bir seçim olacaktır.

Tüm uygulamalarınız artık Passat’ınızda.

Akıllı telefon uygulamalarını arabanızda güvenli ve rahat bir şekilde kullanmak ister misiniz ? Mobil bağlantı arayüzü “App-Connect” ile bu her zamankinden daha kolay. Mobil bağlantı arayüzü “App-Connect”, seçilen uygulamaları ve içeriği doğrudan araçta rahatça kullanmanıza olanak tanıyor. Bu, müziklere, haberlere, haritalara, sesli kitaplara ve daha fazla sertifikalı uygulamaya erişmeyi inanılmaz derecede kolaylaştırıyor.

Öne Çıkan Güvenlik Özellikleri:

  • Adaptif Hız Sabitleyici (ACC)
  • Şerit Takip Asistanı (Lane Assist)
  • Yarı Otonom Sürüş Asistanı (Travel Assist)
  • Park Asistanı (Park Assist)
  • Çevresel Görüş Sistemi (Area View)

Audi A4

Audi A4 sedan’ın sportif karakteri, gelişmiş tasarımı, hassas bir şekilde keskinleştirilmiş ön görünümü ve benzersiz arka kısmı sayesinde her zamankinden daha etkileyici. Birinci sınıf işlevsel iç mekan, dijital, bilgi-eğlence sistemi ve sürücü destek sistemleri alanında yenilikçi teknoloji, bir dizi güçlü motor paketi tamamlıyor.

Audi A4 sedan’ın yandan görünümü tekerleklere, geniş kanatlara ve belirgin kapı eşiği çıtalarına hemen dikkat çekiyor. Arkada, LED ışıklar kesintisiz bir krom şeritle birbirine bağlanmıştır. Entegre trapez egzoz borularına sahip bir deniz difüzör alanı, sportif bir görünüm sağlar. Derin, geniş tek çerçeveli çerçeve, tamponlar ve muhteşem büyük hava girişleri, önde sağlam bir bağ oluşturuyor.

Audi A4

İçeride, aracın genişliği, sürekli havalandırma şeridi gibi özelliklerle vurgulanır ve bu şerit boyunca uzanan bir krom şerit ile ek tasarım vurgusu eklenir. Orta konsolda geniş ve pratik bir saklama bölmesi bulunur. Okuma lambaları standart iç aydınlatmaya dahildir, aracın ön kısmındaki okuma lambaları sensörler tarafından kontrol ediliyor. Daha lüks bir ortam için isteğe bağlı iç aydınlatma paketleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Standart donanım, neredeyse gün boyunca yolu aydınlatan LED teknolojisine sahip farları içeriyor. İsteğe bağlı matris LED farlar, yolun geri kalanını aydınlatmaya devam ederken karşıdan gelen trafiği seçici olarak kapatabiliyor. Aracın kilidini açtığınızda veya kilitlediğinizde, farlar etkileyici bir dinamik aydınlatma dizisi görüntülüyor. Arkada, dinamik ışık dizileri ve dinamik göstergelere sahip LED lambaları da tercih etme şansınız var.

Volkswagen Passat vs Audi A4

Audi A4 Fiyatları

audi a4

2.0 40 TDI MHEV, Dizel, 204 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Advanced 4.8 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.314.896 TL
S Line 4.8 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.411.627 TL
2.0 40 TDI Quattro MHEV, Dizel, 204 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Advanced 4.8 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.366.108 TL
S Line 4.8 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.462.839 TL
2.0 45 TFSI Quattro MHEV, Benzin, 265 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Advanced 6.8 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.372.687 TL
S Line 6.8 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.473.518 TL

 

Sıfır km Audi A4 fiyatları ve özellikleri

Volkswagen Passat Fiyatları

volkswagen passat

1.5 TSI ACT, Benzin, 150 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Impression 5.3 Lt/100 Km Yarı Otomatik 678.700 TL
Business 5.3 Lt/100 Km Yarı Otomatik 772.800 TL
Elegance 5.3 Lt/100 Km Yarı Otomatik 944.000 TL
2.0 TDI BMT, Dizel, 150 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Business 3.9 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.204.900 TL
Elegance 3.9 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.447.100 TL

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here