Continental’den telefon hattı

0
878

Continental, kullanıcılarının yolda veya ihtiyaç halinde en hızlı çözümü bulmalarına yardımcı olmak amacıyla Çağrı Merkezi açtı.

Continental, 1 Temmuz itibariyle Continental Çağrı Merkezi’ni hizmete sundu. 8.30-18.30 saatleri arasında hizmet veren çağrı hattı ile kullanıcılar lastikle ilgili bilmek istedikleri tüm sorularının yanıtlarına bir telefonla cevap bulabilecekler. Kullanıcılar Çağrı Merkezi sayesinde kendi araçlarındaki lastikleri, yeni lastikler ve lastik inceleme talepleri gibi birçok çeşitli konuda destek alabilecekler. Uygun lastik ve hava basıncıyla ilgili önemli bilgi ve yönlendirmelerde de bulunan Çağrı Merkezi ile kullanıcılar ihtiyaçlarına kolayca yanıt alabilecek.

Continental Çağrı Merkezi’nde bulunan müşteri temsilcileri gelen soru ve taleplere bilgi aktarımında bulunurken, aynı zamanda gerekli yönlendirmeleri de sağlayacak. Böylece üst düzey hizmet kalitesini bir adım daha öteye taşıyacak olan Continental, tüketicilerine hızlı ve kaliteli bir bilgilendirme hizmeti sunmayı hedefliyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here