29 Ekim coşkusunu yaşadığımız bugünlerde Cumhuriyetin 100. yılına özel sizler için kırmızı rengiyle öne çıkan araç modellerini derledik. Araçları listelerken uygun fiyatlı ve popüler markalar olmasına dikkat ettik. Aynı zamanda pek çok kasa tipine dair kırmızı araba modellerine buradan kolayca ulaşabilirsiniz. 29 Ekim’e özel popüler kırmızı arabalar listemizin detayları için içeriğimize göz atmaya başlayabilirsiniz.

Fiat Egea Sedan

fiat egea sedan

Ülkemizdeki sevilen otomobil üreticileri arasında yer alan Fiat, Egea sedan ile popülerliğini koruyor. Her neslinde sürücü ihtiyaçlarına cevap veren modelin birçok güvenlik sistemi bulunuyor. Ön park sensörü, şerit takip asistanı, yorgunluk uyarı asistanı gibi sistemleri daha güvenli sürüş deneyimi sağlamanıza yardımcı oluyor. Bu güvenlik donanımlarının yanında Fiat kırmızı araba tercih etmek istiyorsanız Egea modelinin sedan versiyonunu tercih edebilirsiniz.

Güncel Fiat Fiyat Listesi

Toyota Yaris Cross SUV

yaris cross

Cesur ve geniş tasarımıyla Yaris Cross, SUV araç sevenlerin ilgi odağına girmeyi başarıyor. Farklı motor seçenekleriyle satışa sunulan bu aracın kırmızı rengi caddelerde oldukça dikkat çekiyor. Aracın pek çok yenilikçi özelliği ve göz alıcı kırmızı rengi sayesinde uzun ya da kısa seyahatlerinize şıklığı ve konforu taşıyabilirsiniz.

Güncel Toyota Fiyat Listesi

Renault Clio Hatcback

Renault clio

Renault genellikle uygun fiyatlı araç satışı yapan markalar arasında bulunuyor. Özellikle çeşitli motor tipleriyle satışa çıkarılan Renault Clio, alıcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Bu sebeple sokaklarda kırmızı Renault Clio modeline kolayca rastlanıyor. Araç içi ve sürüş konforu açısından da sürücüleri memnun ediyor.

Güncel Renault Clio Fiyat Listesi

BMW M4 Cabrio

BMW Cabrio

Etkileyici performansı ve sportif görünüşüyle BMW M4 Cabrio modeli, üstü açık arabaseverlerin dikkatini çekiyor. İkonikleşen üstü açık kırmızı arabalar arasında bu BMW M4 Cabrio modeli de bulunuyor. Yüksek performanslı motoru, sürüş dinamikleri ve dış tasarımıyla araç sahiplerine daha rahat bir sürüş sağlıyor.

Güncel BMW Fiyat Listesi

Fiat Fiorino

fiat fiorino

Fiat markasının Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırladığı bu seride Türk bayrağında yer alan renkler temel alınıyor. Aynı zamanda 29 Ekim’e özel olarak sadece 1923 adet Fiat Fiorino alıcıları bekliyor. Fiat, Fiorino 100. Yıl Özel Serisi’nde iç kabinde de farklılıklara gidiyor. “100 Yıl Logosu” ve “Özel Seri Rozeti” aracı özel kılan detaylar arasında yer alıyor. Ayrıca aracın vites topuzunda, direksiyonunda ve körüğünde bulunan kırmızı dikiş detayları dikkatleri üzerine çekiyor.

Güncel Fiat Ticari Fiyat Listesi

Jeep Wrangler Rubicon

jeep wrangler rubicon

Büyük araç tercih eden sürücüler, Jeep Wrangler Rubicon gibi kasa tiplerini tercih ediyor. 4×4 sürüş özellikleri, yenilikçi teknolojileri ve sunduğu saklama alanlarıyla daha fazla konfor sağlıyor. Aynı zamanda sağladığı sessiz sürüşle keyifli yolculuklarınıza eşlik ediyor. Kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz yol sensörü, adaptif cruise control ve elektronik stabilite kontrolü ile sevdiklerinize daha güvenli yolculuk sağlıyor. Tüm bunların dışında tasarımsal olarak kırmızı renkli araç tercih ediyorsanız seçenekleriniz arasına Jeep Wrangler Rubicon modelini alabilirsiniz.

Güncel Jeep Fiyat Listesi

Citroen Jumper Panelvan

Citroen Jumper

Farklı motor seçenekleriyle alıcıların beğenisine sunulan Citroen Jumper, ticari araçlar arasında kırmızı rengiyle dikkatleri çekiyor. Her neslinde iyileştirilen yol tutuşu, sessiz sürüş kabini, pratik ve geniş yaşam alanı gibi özellikleri, ticari kullanımda Jumper modelini daha yaygın hale getiriyor. Geniş bagaj hacmiyle de yük taşıma kapasitesi oldukça genişliyor.

Güncel Citroen Ticari Fiyat Listesi

Toyota Hilux Pick-Up

toyota-hilux

Gücü ve dayanıklılığı ile bilinen Toyota Hilux, pick-up kasa tipi arasında yer alıyor. İşlevsel yük taşıma alanı sayesinde en ağır eşyaları bile kolayca taşınabiliyor. Aktif elektronik çekiş kontrol sistemi ve arka diferansiyel kilidiyle birlikte arazi şartlarında ideal performans sağlayabiliyor.

Güncel Toyota Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here