2023 Yılında 10 Yeni Honda Motosiklet Modeli Satışa Sunulacak!

0
1503
Honda Türkiye'de 500 Bin Motosiklet Sattı

Otomobil endüstrisi tedarik sorunları ve çip krizi nedeniyle sorunlar yaşarken satış adetlerini arttırmayı başardı. Buna rağmen Japon otomobil üreticileri geçtiğimiz satış marjını arttırmayı başardı. Bunlardan biri olan Honda, otomobil üretimindeki başarısının yanı sıra dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden biri haline geldi. Ayrıca bugün 5 kıtada ve 25 ülkede 35’den fazla üretim tesisi olan marka için Türkiye en başarılı olduğu ülkeler arasında yer alıyor.

Honda Türkiye Tarihindeki Rekor Satış!

Japon marka, Türkiye pazarındaki birinciliğini ülkemizdeki sekizinci yılında da devam ettirdi. Honda, 204 bin 158 adetlik 50cc üzeri pazarında, toplamda 47 bin 844 adet motosiklet satışı gerçekleştirdi. 2022 yılını rekor satış ile kapatan marka toplamda 23,4’lük pazar payına ulaşmış oldu. Bunun yanı sıra Honda Türkiye tarihindeki rekor satışa imza attı.

Honda Türkiye Motosikletten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çetin Kardeş, 500 bininci motosiklet satışını gerçekleştirdiklerini belirterek; “8 yıldır aralıksız şekilde pazar lideri olmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca 2022 yılında 30 yıldır faaliyet gösterdiğimiz Türkiye’de, 500 bininci motosiklet satışımızı da gerçekleştirdik. Bu büyük başarımız için öncelikle her zaman yanımızda olan müşterilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Honda’dan 2023 Yılında 10 Yeni Motosiklet!

çetin kardeş

10 yeni modelini satışa sunarak en geniş ürün gamına ulaşacaklarını söyleyen Çetin Kardeş, “Honda Türkiye olarak 2023 yılında da geniş bayi ağımız ve yetkin satış sonrası ekiplerimiz ile Türkiye pazarının ve Türk müşterisinin beklentilerine göre ürün gamımızı geliştirmeye devam ederek yine liderliğimizi korumayı ve pazar payımızı yüzde 35’e çıkarmayı hedefliyoruz. Yıl içerisinde farklı segmentlerde 10 yeni modelimizi motosiklet severlerin beğenisine sunarak en geniş ürün gamımıza ulaşacağız” dedi.

Sıfır kilometre Honda motosiklet fiyatlarını öğrenmek için buraya tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here