2021’de yüzlerce yeni model SUV sunulacak . Ama başarılı olmaya devam edecek arabaların bu SUV’lar olacağına eminiz. Ve özellikle bu yazıda görünen 5 SUV.

1-Hyundai Tucson 2021

Yeni Hyundai Tucson’u beklemeyi daha katlanılabilir kılmak için Seul merkezli marka, kompakt SUV’nin dış ve iç tasarımını görebileceğiniz ilk görüntülerini ortaya çıkardı.

Görüntülere bir göz attığımızda, öne çıkan noktalardan birinin, ters çevrilmiş trapezoid ızgaraya mükemmel şekilde entegre edilmiş yeni far mimarisinde yattığı daha agresif bir estetik görebiliyoruz. Genel olarak, yeni Tucson’un gövdesi önceki nesil modellerden daha büyük ve daha geniştir ve bu dördüncü nesilde bir yenilik olarak iki seçenek sunar: uzun dingil mesafesi ve kısa dingil mesafesi.

Arka kısım, çok daha çekici bir tasarıma sahip olup, burada farlar işlevsel bir optik çapraz çubukla birleştiriyor. Tampon, bir alüminyum koruyucu ile bir difüzörü çevreleyen bir elmas tasarım ekliyor.

Yeni Hyundai Tucson’un iç mekanına gelince , güçlü bir teknolojik varlığa sahip. Örneğin, orta konsolda büyük bir ekranla tamamlanan, yüzer tipte ve iki sete ayrılmış devasa bir tamamen dijital gösterge paneli görebiliriz.

2-Opel Mokka SUV

Yeni nesil Opel Mokka , DS 3 Crossback veya Peugeot 2008 gibi PSA grubunun diğer kompakt SUV’leriyle bir platformu paylaşacak.

Mekanik seviyede,% 100 elektrikli versiyon ve 322 kilometre menzile ek olarak, üç benzinli ve bir dizel motor var. Benzinde, Mokka, 1,2 litrelik turboşarjlı bir blok ve üç mevcut seçenekle güçlendiriliyor: 100 hp, 205 Nm tork ve altı ileri manuel şanzıman; 130 hp, 230 Nm maksimum tork ve altı ileri manuel şanzıman veya 130 hp, 230 Nm tork ve sekiz ileri otomatik şanzıman. Bu versiyon 0’dan 100 km / saate 9,2 saniyede çıkabiliyor ve 202 km / sa azami hıza ulaşıyor.

Dizelde ise , yeni Opel Mokka yalnızca 110 hp güç ve maksimum 250 Nm tork geliştiren 1.5 litrelik bir motorla sunulacak. Altı ileri manuel şanzıman ile ilişkilendirilebilir olacak.

3-Peugeot 3008 SUV

Peugeot 3008, artık bir çerçeveden klasik tasarımdan vazgeçti ve daha agresif bir tasarıma sahip LED farlarla çevrili bir ızgara bulunduruyor. Bu başarılı SUV nin ön tarafındaki iyileştirmeler, artık modelin logosunu taşıyan bir kaput ve parlak siyah renkli görünen hava girişleriyle son buluyor. Arka kısımda, dinamik göstergelerle birlikte pençeleri simüle eden yeniden tasarlanmış farlar da bulunuyor.

İç kısım da değişiklikleri yer alıyor ve şimdi yeni i-Cockpit’e sahip: Gösterge panelinde bilgilerin tamamen özelleştirilebildiği 12,3 inçlik bir ekrana sahip.

Yeni Peugeot 3008 lansman sırasında iki plug-in hibrit motorla satışa sunulacak. İlki olan Hybrid4 , 200 hp PureTech benzinli motor ve her biri bir aks üzerinde bulunan iki elektrik ünitesinin kombinasyonu sayesinde toplam 300 hp güç geliştiriyor. Sekiz ileri otomatik şanzıman, dört tekerlekten çekiş ve 59 km’ye kadar elektrikli modda bir menzile sahip. Öte yandan, Hybrid 225, 180 hp PureTech benzinli motor ve sekiz vitesli otomatik şanzımana bağlı bir elektrik motorundan oluşuyor. 225 hp güç üretip, önden çekişlidir ve 56 km menzil sunuyor.

Yeni Peugeot 3008, benzinli ve dizel yanmalı motorlarını korumaya devam edecek olup, benzinli üç silindirli ve 1,2 litrelik ve 130 hp’lik PureTech motora sahip olacak ve altı ileri manuel veya sekiz ileri otomatik vites kutusu seçeneğiyle; Ayrıca, yalnızca sekiz ileri otomatik şanzımanla ilişkilendirilen 180 hp 1,6 litrelik dört silindirli PureTech ile de mevcuttur. Dizelde, yalnızca sekiz ileri otomatik şanzımana bağlanabilen 130 hp gücüne sahip sadece BlueHDi dört silindirli 1.5 motor mevcut.

İkinci El SUV İlanları

 

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here