2022 Volkswagen Amarok; Yeni Nesilden İlk Kokpit Detayları Geldi

2022 Volkswagen Amarok, tanıtımını yaptı ve Güney Afrika’da üretime hazırlanıyor. Model’in yeni nesil Kokpit’inden de detaylar geçtiğimiz günlerde otomobil severlerle paylaşıldı.

2022 Volkswagen Amarok

Ranger ve Ford ortaklığında yeni nesil Amarok için hazırlıklar yapılırken detaylar da adım adım paylaşılmaya başlandı. 2022 Volkswagen Amarok, kokpit parçalarını kamuoyu ile yetkililer tarafından paylaşıldı. Amarok, Avusturya ve Avrupa’daki ekipler tarafından özenle geliştiriliyor. Artık Güney Afrika’da üretilmesi için hazırlıklar yapılan model ve ailesi için kapsamlı tanıtım tarihi olarak ise 2022 yılının ilk çeyreği işaret ediliyor.

12022 Volkswagen Amarok için son detaylar şöyle:

Yetkililer, Amarok ’un üretiminde son aşamaya gelindiği ifade ederek; yeni nesil ile ilgili açıklamada bulundu.

Ticari araç satış ve pazarlama alanından sorumlu olan ve aynı zamanda Marka Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonunda bulunan Dr. Lars Krause basına açıklama yaparak şu bilgiyi geçti: “Amarok, birçok alanda ilk bakışta mümkün değilmiş gibi görünen şeyleri mümkün kılarak, kullanıcılarına işlerinde ve günlük yaşamlarında yardımcı olacak. Şimdi üçüncü nesil Yeni Amarok, sunduğu ileri teknolojiye sahip sürüş destek sistemleri ve dijital mobil bağlantı özellikleriyle müşterilerimizi memnun bırakacak özelliklere sahip. 2022’den itibaren, Yeni Amarok, bu segmentte daha önce görülmemiş yeniliklere imza atacak. Ve eskiden olduğu gibi, zorlu araziler onu durduramayacak.” dedi.

22022 Volkswagen Amarok Dış Tasarımda Dikkat Çeken Ayrıntılar

Yeni Nesil Amarok, güçlü ve çekici bir dış görüntüye sahip olacak. Ön kısımda uzunlamasına konumlandırılan farlar, ızgara bölümünü takiben yerleştirilmiş. Aksesuar ve ek donanım anlamında da, tasarım bize pek çok seçenek sunacak.

32022 Volkswagen Amarok Dışı Agresif İç Dizaynı İse Konforlu

Yeni Nesil Volkswagen Amarok, Mini vites topuzu bölümünden multimedya ekranına kadar ki kısımda, yenilikçi bir konsol yüzü tasarımına sahip. Yenilenmiş dijital ekranlar çok farklı ve etkileyici özelliklere sahip ve kesinlikle havalı bir görünüm sergiliyor.

4Teknik Özellikleri Henüz Paylaşılmadı

Volkswagen Amarok ‘un teknik özellikleri ile ilgili henüz bilgi paylaşılmadı. 2022 yılının ilk çeyreğinde aracın tanıtımının yapılması bekleniyor. Ayrıntılı bilgiler için bekleyiş o zaman bitecek.

İkinci El Volkswagen Amarok İlanları

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here