Mitsubishi’den Avantajlı Kampanya

1
1163

Temsa Motorlu Araçlar,Mitsubishi araçlara çok avantajlı bir servis kampanyasısunuyor. 13 Nisan – 16 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanyada çeşitli indirimler ve hediyeler sunuluyor.

Temsa Motorlu Araçlar, yeni mevsime hazırlık yapan Mitsubishi sürücüleri için yüzleri güldüren bir servis kampanyası düzenliyor. 4 yaş ve üzeri Mitsubishi binek ve ticari araç sahipleri için geçerli kampanyada, çeşitli indirimler ve hediyeler bulunuyor.

Kampanya kapsamında 13 Nisan ile 16 Mayıs tarihleri arasında Temsa Motorlu Araçlar yetkili servislerinde işçilikte %30, yedek parça ve yağ değişiminde %20 indirim uygulanıyor. Üstelik ücretsiz checkup fırsatları da bu tarihlerde Mitsubishi sahiplerini bekliyor.Kampanya döneminde 500 TL ve üzeri yedek parça alışverişi yapan herkese, araç içi yol kayıt kamerası hediye ediliyor.

1 YORUM

  1. mitsu. sanki türkiyede araba satmak istemiyor ,fiyatları belirlerken diğer markalara bir bakarsın ford focus 1.6 49900 tl opel astra 49900 tl iken lancerin 2014 kampanyalı fiyatı 58000 tl olursa ancak piyasayı takip etmeyene araç satarsın buda seni listenin sonuna yerleştirir ve oradanda bir daha çıkamazsın.mitsu.nun ceo.suna satışta başarılar dilerim,aynen devam sayenizde cari açığımızın daralmasıda olumlu bir sonuç.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here