Tucson Yüzünü Gösterdi

1
2009

İstanbul Auto Show Fuarı’nın en dikkat çeken otomobilleri arasında kendine yer bulan Hyundai Tucson, ix35’in başarısını bir adım ileriye taşımak istiyor.

 Genesis ile başlayan, Sonata ve i20 ile devam eden Akıcı Tasarım Felsefesi’nin 2. Seviyesini benimseyen yeni Tucson’un örtüsü fuarda kalktı. Yüzü oldukça güçlü duran Tucson’un oldukça büyük tutulan radyatör ızgarası ve LED gündüz farları dikkat çekiyor. Arkadan bakıldığında da Tucson, dinamik görünüyor.

İç mekan kalitesi ix35 modeline göre önemli oranda yükseltilen otomobilin bagaj hacmi 513 litre olarak açıklanıyor. Yeni Hyundai Tucson, Euro 6 normlarını karşılayan 2,0 litrelik 186 HP güç üreten dizel, 136 HP güç üreten 1,6 litrelik atmosferik ve 175 HP güç üreten turbo beslemeli benzinli motor seçenekleriyle satılacak. Yeni nesil çift kavramalı DCT şanzıman ve 6 ileri manuel şanzıman seçenekleri bulunacak. Bu arada i20’nin sportif kardeşi i20 Coupe de fuarda tanıtılan modeller arasındaydı. 1,4 litrelik 100 HP güç üreten benzinli motorla satışa çıkacak olan otomobilin başlangıç fiyatı 49.900 TL olarak belirlenmiş.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here