Ekonomik Kullanım Arayanlara…

Fransız markanın en güçlü modellerinden biri olan Peugeot 301,  yılda bir kaç kez uzun yola çıkan aileler ve konfor arayan şirketler tarafından çok tercih ediliyor. Otohaber Dergisi editörü Peugeot 301 için ‘ulaşılabilir fiyatla sunulan konfor’ yorumunu yapıyor. Peki, Peugeot 301 fiyatı nedir, teknik özellikleri neler ve diğer detaylar…

Peugeot 301 Ne Kadar Yakar?

Bu otomobilin temel hedef kitlesi, az paraya çok yol yapmak isteyenler. İlk paragrafta bahsettiğimiz gibi aileler ve şirketler onu çok seviyor çünkü bu ekonomik sürüş ihtiyacını gerçekten oldukça iyi bir biçimde karşılıyor. Fabrika verilerine göre 100km’de ortalama 4.1 litre yakıt tüketiyor. Düşük yakıt tüketimi olan uygun fiyatlı bir sedan araç arıyorsanız Peugeot 301 tam size göre.

Peugeot 301 Tasarımı nasıl?

Aracın uzunluğu 4445mm. Çok uzun bir sedan değil ama küçük de görünmüyor. Oldukça kompakt bir tasarımı var. Peki 301 makyajı ile tasarımda neler mi değişti? Farlar ve stoplarda bir dizi değişiklik söz konusu olmuş. Ayrıca dış görünüşte ufak tefek modernize etme çabaları da var.

Peugeot 301 Bagaj Hacmi Nasıl?

Uzun yolculuklarda geniş bagaja ihtiyaç duyuyorsanız sıfır km Peugeot 301 iyi bir seçenek. 506 litrelik bagaj hacmi oldukça yeterli. Aracın iç mekanındaki eşya saklama gözleri çok a yeterli gözükmese de idare eder kıvamda.

Peugeot 301 Rakipleri Kimler?

Peugeot 301’in kompakt sedan sınıfında uygun fiyatlı ve ekonomik sürüş sunabilen bir seçenek olarak yıldızı parlıyor. Bu sınıfın diğer temsilcileri arasında Fiat Linea ve Renault Symbol var.

Peugeot 301 Motor Özellikleri Nasıl?

92HP güç üreten 230 Nm tork değerine ulaşan 1,6 litrelik dizel motor oldukça iyi bir optimizasyon sunuyor. Şanzıman seçeneği biraz sınırlı. beş ileri manuel şanzımanın geçişleri başarılı.

Peugeot 301 Konforlu Bir Otomobil mi?

Geniş bagaj hacmi ve başarılı multimedya sistemi oldukça iyi not alırken aracın iç mekandaki eşya gözlerinin yetersizliği, malzeme kalitesinin beklentileri karşılayamaması ve yol gürültüsünü fazlaca hissettiriyor olması epeyce eksi puan topluyor.

Rakamlarla Peugeot 301 Teknik Detaylar

  • Motor tipi ve konumu: Sıralı, turbo, önde ve enlemesine.
  • Yakıt türü: dizel
  • Silindir Subap Sayısı: 4/8
  • Silindir Hacmi: 1560cc
  • Maksimum Güç: 68Kw/92 HP/ 400 d/d
  • Maksimum Tork: 230Nm 1750 d/d
  • 0-100km/ s Hızlanma: 11.2 sn
  • Maksimum Hız: 180km/s
  • Aktarma: Önden Çekişli

Peugeot 301 Kaç Para?

Makyajlı Peugeot 301 fiyatı 71.700TL’den başlıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here