Hyundai’den Paris’te yenilik çıkarması

0
994

Hyundai’nin İzmit’te üreterek 40’tan fazla ülkeye ihraç ettiği Yeni i10, kompakt sınıfın şık temsilcisi Yeni i30 ve markanın en yeni performans konsept otomobili RN30, 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda sahne alarak otomobil tutkunlarıyla bir araya gelecek.

Hyundai’nin A segmentindeki başarılı oyuncusu i10 geçirdiği makyaj operasyonuyla beraber daha estetik ve daha şık bir görünüm kazandı. Bu şık modelle beraber kompakt C segmentinin iddialı seçeneği Yeni i30da tamamen yenilenerek ilk kez otomobil tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Baştan aşağıya yenilenen i30, yeni motor seçenekleriyle ve artan konfor öğeleriyle öne çıkıyor.Hyundai’nin fuarda sergileyeceği güncel ürün gamının yanı sıra bir de özel bir konsept modeli dikkat çekecek. Geniş ve ferah iç mekanı, yüksek teknoloji ürünü sağlam gövdesi ve üst düzey donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan Yeni i10, kullanıcılarıyla daha duygusal bir bağ oluşturmayı hedefliyor. Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da da segmentinin en iddialı modeli olan i10, markanın bölgedeki imajına da son derece önemli bir katkıda bulunuyor.

Avrupalı müşterilerin beklentilerine göre Avrupa’da üretilen Hyundai i30, nihayet üçüncü jenerasyonuna kavuştu. Yeni tip ızgarası ve tamamen farklı bir tasarım anlayışıyla dizayn edilen otomobil, aynı zamanda daha düşük hacimli turbo benzinli motorları, geliştirilmiş multimedya ve güvenlik özellikleriyle de öne çıkıyor. Yeni Nesil Hyundai i30, teknoloji odaklı çözümleri, daha fazla kişisellik içeren özellikleri ve yeni donanım seviyesiyle C segmentine yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Her yaştan kullanıcı kitlesine hitap edecek olan yeni otomobil, özellikle çekici tasarımı ve daha modern yapısıyla markanın imajına da katkıda bulunmaya hazırlanıyor. Mevcut donanımların üzerine eklenen teknolojik yeniliklerle çağa ayak uyduran Yeni i30, aktif güvenlik paketleriyle iddiasını artırıyor. Yeni nesil Hyundai i30 baz alınarak hazırlanan yüksek performanslı RN30 konsept model ise, Hyundai Motorsport (HMSG), Hyundai Motor Avrupa Teknik Merkezi (HMETC) ve Hyundai Motor Performans Geliştirme ve Yüksek Performanslı Araç Bölümü (N Division) yakın işbirliği ile geliştirildi.Oldukça çarpıcı bir konsepti olan Hyundai RN30, aerodinamik tasarımı ve heyecan verici yüksek performanslı motoruyla güncel i30’dan farklı olduğunu ilk bakışta hissettiriyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here