Honda’dan Çok Acayip Proje!

0
1005

Black Edition Modelleri Çok Çekici

Honda markası, kompakt SUV sınıfında çok keyifli modeller tasarlıyor. Özellikle son bir kaç yıldır küçük sınıf SUV pazarında oldukça önemli bir yer edindiğini net olarak söyleyebiliriz. Otomobil tutkunları için, güvenlik, kalite ve tasarımı bir arada sunan Honda’nın küçük SUV sınıftaki araçları otomatik şanzıman seçeneğiyle de çok tercih ediliyor. Honda markası, şimdi, HR-V Black Edition projesi ile gündemde. 

 

Honda Civic ile istediği başarıyı yakalayan marka bunun keyfini çıkarırken İngiltereyi uygulama noktası seçtiği Honda HR-V Black Edition ile de farklı bir sınıfı hedefliyor. Aracın öne çıkan özellikleri daha çok tasarımda toplanıyor. Siyah çizgilerin net bir biçimde hakim olduğu çok sportif ve keskin bir imajı olan araç, şehir içinde çok etkileyici bir izlenim yaratacak gibi görünüyor.  Çok havalı bir ön ızgara, 18 inç genişliğinde jantlar aracın SUV karakterine vurgu yapıyor. 

 

1.5 litrelik hacme sahip V-Tec motoru ile araç İngiltere’de satışa çıktı bile. Peki, Honda HR-V Black Edition fiyatı ne kadar diyorsanız, sadece İngiltere’de satışa çıktığı rakamlar sterlinle ifade ediliyor. 

 

Fiyatlar; manuel Honda HR-V Black Edition 25 bin sterlin, CV-T şanzıman 26 bin 250 sterlin şeklind ebelirlenmiş. 

 

Şimdilik sadece İngiltere’de satışa sunulan ve maalesef ülkemizde satılmayan Honda’nın yeni projesi HR-V Black Edition çok havalı ve çok kompakt bir tasarıma sahip. 

*görsel, log.com.tr

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here