Audi 2018 Planları Şahane!

1
3019

2018 Audi Modelleri

2018’de markaların makyajlı modelleri, ilk defa piyasaya sürecekleri modelleri olacak. Elbette teknik detaylarda ve tasarım açısından da yenilikler, sektöre yön verecek ipuçları bizi bekliyor. Yıl, çoktan başladı ve şimdiden yeni pek çok şey gördük. Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden biri olan Audi de 2018’de epey yeni fikirlerle karşımızda. Peki, 2018 Audi modelleri nasıl ve markanın değişim hedefleri neler?

 

Yılın ilk çeyreğinde Audi A7 Sportback karşımıza çıkmıştı. Sedan konforu ile spor bir otomobilin esnekliğini bir arada sunan araç, şimdiden beklediği ilgiyi gördü bile. Ayrıca yakında yeni Audi A8 de Türkiye’de satışa çıkacak.

Audi, bu yıl dokunmatik ekran konusunu epey önemsemiş görünüyor. Bunun kanıtı da yukarıda saydığımız iki modelde de 4 büyük ekranlı dokunmatik ekran kullanılmış olması. 

Yeni Audi A6 da yılın sürprizleri arasında. Havalı süspansiyon sistemi çok merak edilen 2018 Audi A6 modeli Mart ayında tanıtılacak. Bu arada yeni A6 epeyce büyümüş. Ölçüler eskiye oranla daha iri bir Audi A6 modeli ile karşılaşacağımızı gösteriyor. 2018 Audi A6 genişleyen iç mekanıyla dikkat çekiyor. 

Bu yıl Audi A1 ve Q3 modellerinin ikinci nesilleri de piyasaya sürülecek. Makyajlı Audi A1 modelinin özellikle Türk pazarında ilgi göreceği tahmin ediliyor. Ekonomik yakıt tüketimi vad eden yeni A1 sadece tasarımıyla değil teknik özellikleriyle de çok önemli.

Küçük SUV kategorisinde epey güçlü bir rakip olacağı tahmin edilen Audi Q2 de yılın sonuna doğru tanıtılacak. 

Audi modelleri ilginizi çekiyorsa ikinci el Audi ilanlarını takibe alabilirsiniz. Eğer yeni Audi modellerinden birine sahip olmak istiyorsanız sıfır Audi ilanlarına bakabilirsiniz. İlanları, marka model şeklinde süzebilirsiniz. 

1 YORUM

  1. taklidcilikle nereye kadar..audiden artık özgül tasarımlar bekliyoz..lada artık ülkeye giriyor, modelleri çok güzel, yani bu husus audi mühendislerine bu bi uyarı olsun

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here