2019 Model Ford Focus’a Merhaba

2
2168

Ford Focus Yenileniyor!

Fod Focus, tüm dünyada en fazla tercih edilen otomobillerden biri. Bu araç, tasarım ve tarz konusunu öyle bir tutturdu ki, kullanıcı da onu yıllardır tutuyor. 

 

Otomotiv sektöründe saçlarını ağartmış uzmanlara göre, Ford Focus’un başarısının temelinde aile otomobili olmaya odaklanması var. Geniş bagaj, geniş arka koltuklar, güvenlik konusunun önemsendiğini gösteren detaylar, şık ve sportif tasarım, yeterli performans onun ailelerce tercih edilmesini sağladı. 

 

Ford Motor Company, 1998 yılından beri focus model araçları üretiyor. Sportif modeli, hatchback modeli olan Focus, genellikle modern ve şık bir görünüme sahip. Mavi rengi, ülkemizde çok tutuluyor. Fod Focus ayrıca, ikinci el piyasasında kendine her zaman yer bulan başka bir deyişle ikinci elde kolay satılan araçlardan biri. 

 

İlk Focus 1998’de üretilmiş, 2004 yılında makyajlanmıştı. Ford Focus’un son makyajlı hali ise 2011 yılına denk geliyor. 

 

2019 Model Ford Focus Hakkında

Ford mühendisleri, yeni kasa Focus üzerinde bir süredir çalışıyorlar. Genel hatlarıyla tamamlanan son model Focus kamuflajla test sürüşüne çıktı bile. Kamuflaj nedeniyle detaylar çok anlaşılamasa da aracın genel hatları, daha sportif ve biraz daha yüksek bir Focus ile karşılaşacağımızı gösteriyor. 

 

Kompakt sınıfın en çok satan modellerinden biri olan Focus, bu segmentte rekabet gücünü arttıyor. Daha fazla güvenli sürüş donanımı, daha iyi performans, daha az yakıt tüketimi konularına odaklanan Focus ekibi, Ford Focus MK4 ile gurur duyacağa benziyor. 

Focus’un rakipleri Volswagen Golf, Opel Astra, Renault Megan da kendini sıklıkla yeniliyor ve zamana uyuyor. Bakalım, Ford Focus bu yarışın neresinde olacak?

 

Hayalinizdeki Ford Focus arabam.com’da Olabilir!

arabam.com, ilanları kolayca kategorize edebileceğiniz bir alt yapıya sahiptir. Sürekli daha fazla kullanıcı dostu olmak üzere geliştirilen bu alt yapı ile ilgilendiğiniz marka model kombinasyonuna sahip olan aracı dakikalar içinde bulabilirsiniz. Ayrıca bütçenize uygun, istediğiniz vites tipinde, yakıt tüketim özelliğinde, renkte hatta kilometredeki aracı bulana kadar takipte kalabilirsiniz. Dilerseniz arama kriterlerinize uygun ilanlar güncellendikçe haberdar edilebilirsiniz de. Sistemin aradığınız ikinci el araba ilanına kolay ulaşmanızı sağlayan avantajlı ve konforlu yapısı ile Ford Focus modelleri için de zahmetsizce arama yapabilirsiniz. İkinci el Ford Focus ilanlarını istediğiniz kritere göre filtreleyebilir, hayalinizdeki Focus ilanını hemen bulabilirsiniz. 

 

 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here