2018 Volkswagen UP! GTİ’nin Yılı Olacak Diyorlar…

0
2163

Yeni Volkswagen Up! GTİ ile Tanışalım

 

Son bir kaç yıldır trafiğe tepeden bakan geniş jantlarıyla ezercesine heybetli SUV araçlar çok moda. Ama otomotiv uzmanlarına göre, gelecek, küçük sınıf araçların olacak. Çünkü artan trafik, yakıt tüketimini azaltma isteği, çevreye karşı duyarlı olma bilinci küçük sınıf araçları daha popüler kılacak. İşte tam da bu bakış açısından yola çıkan Volkswagen markası 2011 yılında bizi, Volkswagen Up! ile tanıştırmıştı. 

2018 Model Volkswagen Up! GTI Özelliklerine Bakalım mı?

Markanın küçük sınıfta rekabeti güçlendirdiği araç, şirin, sportif, genç, hatta çok genç, havalı ve eğlenceli bir imaja sahip. Çok hafif olan Volkswagen Up!, formunu korurken gücünü düşürmüyor. Hafifliği performansını arttırıyor. Araç tam, 997 kilo.Üstelik yakıt tüketimi konusunda oldukça cimri davranıyor. Onun için gerçek bir şehir içi otomobil demek yanlış olmaz.

Tasarımda Göze Çarpanlar:

Kırmızı çizgili ön ızgara, siyah baskın ön tampon, 17 inç genişlikteki jantlar ana tasarım detayları olarak karşımıza çıkıyor. İç mekanda son dönemde otomotiv piyasasında çok trend olan siyah&kırmızı kontrastı hakim. Kokpitte kırmızı renk çok havalı ve sportif bir etki yaratmış. 

Volkswagen Up! GTI Motor Özellikleri Nasıl?

Motoru konusunda söylenebilecek ilk söz, yakıt tasarrufu konusunda beklentileri fazlasıyla karşılayacağı ve oldukça sağlam olması için çok titiz bir mühendislik çalışması yapıldığı yönünde. 

Küçük sınıfın neşeli aracı, 1.0 litrelik 3 silindirli motora sahip. 113 beygir gücündeki bu motr 200nm tork ile çalışıyor. 0km’den 100km’ye 8.8 saniyede ulaşıyor. Onunla en fazla 197km hız yapabiliyorsunuz ki, bu da şehir içi için oldukça başarılı bir rakam. 

Volkswagen Araç Sahibi Olmayı Seviyoruz!

Ülkemizde yapılan anketlerin pek çoğunda Volkswagen markası tercihlerde ilk sıralarda yer alıyor. Alman otomotiv devi Volkswagen, kaplerimizde güven duygusu ile özel bir yer etmiş durumda. Marka, gerçekten de kullanıcıya uzun yıllar sorun çıkarmayan motor, kaporta ve işçilik kalitesiyle ününü hak ediyor. Sizin de hayalinizde Volkswagen marka bir otomobil varsa arabam.com ikinci el Volkswagen ilanlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca hayalinizdeki Volkswagen modeli hakkında detaylı bilgi için Volkswagen Test Sürüşü içeriklerini okuyabilirsiniz. 

 *Görsel log.com.tr

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here