Japon üretici firma Honda, otomotiv sanayisinde oldukça kaliteli ve popüler bir firma olmayı başarmıştır. Honda motosikletlere bakacak olursak ülkemizde ve çoğu yabancı ülkelerde oldukça tutulan, uzun ömürlü motosikletler üretmişlerdir.

Honda CB750 Hornet Genel Özellikler

Honda’nın sevilen motosiklet ailesi “CB Hornet” oldukça güçlü ve şık tasarımlı “Naked” motosikletleriyle, motosiklet severleri adeta büyülüyor. Tamamen yenilenen kompakt tasarımlı ve hafif iki silindirli 755 cc güce sahip. Ayrıca, 9,500 d/d‘de ürettiği 67,5 kW maksimum güç ile geleneğini sürdürüyor.

Motor aynı zamanda 7,250 d/d‘de 75 Nm tork üretebiliyor. Bu sayede, alt ve orta devirler dahil tüm sürüş koşullarında yüksek çekiş gücü ve sürüş konforu sağlıyor.

Yeni Hornet’te entegre Ön Tekerlek Kalkış Kontrolü ile programlı Motor Gücü, Motor Freni ve Honda Seçilebilir Tork Kontrolü kombinasyonlarını içeren üç varsayılan sürüş modu ile kullanıma sunuluyor. Son olarak dördüncü modu ise sürücünün koşullara ve sürüş tarzına uygun tercih ettiği kombinasyon seçilebiliyor.

Gelişmiş Teknik Özellikler ile Bağlanabilirlik Seçenekleri

Honda özel egzoz ile birlikte Vortex Akış Kanalları hava akışını hava kutusuna eşit olarak dağıtıyor. Bu sayede hassas gaz tepkisi ve yüksek çekiş gücü sağlıyor.

2023’te Türkiye’ye Satışa Gelecek!

Honda CB 750 Hornet

Merakla beklenen yeni CB750 Hornet modeli, 2023 yılının ilk yarısında Türkiye’de satışa sunulacak. Henüz fiyat bilgileri mevcut değil.
Honda Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here