Karşı Cinste En Çok Görmek İstenilen Araba Modelleri

0
4697
karşı cinste istenilen arabalar
karşı cinste istenilen arabalar

Karşı cinste en çok görmek istenilen araba modellerini Insure.com tarafından yapılan yeni bir ankete göre sizler için derledik. Kadınlar, çekici erkeklerin siyah Ford kamyonet kullanma eğiliminde olduğunu söylüyor. Erkekler ise çekici kadınların kırmızı BMW spor araba kullandığı görüşünde birleşmiş gözüküyorlar.

 Karşı Cinste Çekici Erkek/Kadınların Tercihleri

Amerika Birleşik Devletlerinde yapılan ankette, 2.000 erkek ve kadına, karşı cinsin en çekici üyelerinin hangi tür, marka ve renkte araç kullanıldığını soruldu. Gelen cevaplar ise hayli dikkat çekici…

Kadınlar, karşı cinste en çekici buldukları kişilerin kullandığı arabaları şu şekilde sıraladılar:

karşı cinse göre ford
karşı cinse göre ford

-Pikap kamyonetler:% 32

-Spor arabalar:% 27

-SUV’lar:% 16

-Sedanlar:% 11

-Hibrit veya elektrikli:% 9

-UPS kamyonu:% 4

-Minivanlar:% 2

-Posta kamyonu:% 1

Ayrıca, kadınların cevaplarına göre çekici erkekler için en iyi otomobil markaları Ford (% 16), Chevrolet (% 13) ve Porsche (% 11) oldu. Kadınlar, yakışıklı erkeklerin kullandığı arabaların rengi olarak ezici bir çoğunlukla siyahı (% 53) işaret ederken, onu gümüş (% 16) ve kırmızı (% 13) renkler izliyor.

Erkeklerin de karşı cinste çekici bulduğu kişilerin araba türlerini sıralaması şu şekilde oluşuyor:

karşı cinste bmw kımızı
karşı cinste bmw kırmızı tercihi

-Spor arabalar:% 39

-Sedanlar:% 22

-SUV’lar:% 20

-Pikap kamyonlar:% 10

-Hibrit veya elektrikli araç:% 6

-Minivanlar:% 4

Öte yandan erkekler,  BMW’lerde (% 16), Mercedes-Benz’lerde (% 14) ve Porsches’da (% 10) arzu edilen kadınları hayal ettiklerini söylüyor. Çekici kadınlar için en iyi araba renkleri ise, kırmızı (% 40), siyah (% 23) ve gümüş (% 14) olarak sıralanıyor.

Uzman Görüşleri de Sonuçları Destekliyor

Ek olarak Insure.com tarafından, anketin bulgularını esasını test etmek adına önde gelen otomotiv web sitelerinden ve otomobil üreticilerinden bazılarındaki uzmanlara başvurulmuş.

Chicago merkezli Cars.com’un yönetici editörü Joe Wiesenfelder, “Bulgular bana çok doğru geliyor” diyor. “Halk arasında, siyah bir kamyonet erkeksi bir yansımasıdır. Bir kadın siyah bir kamyonete doğru yürür ve kendi kendine şöyle der: ‘İşte benimle yol yürüyebilecek, bana yardım edebilecek bir adam. Ayrıca evimin etrafında onarımlar yapabilir.’

Wiesenfelder ayrıca, genel olarak siyah araçlar temiz tutulması en zor araçlar. “Temiz siyah bir kamyonetse, bilinçaltında temiz ve bakımlı bir erkeği işaret eder’’ diye ekliyor.

BMW’lerin ise performanslarıyla tanındığını söyleyen Wiesenfelder , ‘’Hızlı ve çok duyarlı kullanıma sahiptirler. Bu, keskin virajlara alışkın bir kadının erkeklerin uçarı hareketlerini sorun etmeyeceğini gösterir’’ diyerek anketi yorumluyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here