Yılın Otomobili Skoda Superb

0
1478

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen ‘’ Türkiye’de Yılın Otomobili’’ yarışmasının kazanın Skoda Superb oldu.

Türkiye’de Yılın Otomobili

OGD tarafından düzenlenen ve 64 otomobil gazetecisi tarafından yapılan oylamayla belirlenen Türkiye’de Yılın Otomobili ödülünü sahibi Skoda Superb oldu. Ocak 2015 ve Mart 2016 tarihleri arasında satışa sunulan yeni modellerin katıldığı yarışma iki aşamalı yapıldı. 22 otomobilin katıldığı ilk turda 7 otomobil finale kalma hakkı kazandı. Finale kalan 7 araç içinden ise Skoda Superb en iyi otomobil ödülünün sahibi oldu.

Tasarım, Donanım, Motor, Fiyat

Ödüllerin açıklandığı törende konuşan OGD başkanı Ufuk Sandık, otomobilleri seçerken belli kriterleri dikkate aldıklarını açıkladı. En iyi otomobili seçen kriterleri ise; fiyat-donanım, tasarım, inovasyon, motor ve yol tutuş.

Skoda Superb

Türkiye’nin yılın otomobili seçilen Skoda Superb, üstün konfor ve güvenlik donanımlarıyla öne çıkıyor. 3 kollu deri direksiyon, arka park sensörü, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ve derinlik ayarlı elektro-mekanik takviyeli direksiyon ve Radyo Swing 5 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi standart donanımda bulunan bazı konfor öğeleri.

Skoda Superb’in standart olarak sahip olduğu güvenlik donanımlarından öne çıkanlar ise; yan ve perde hava yastıkları, hidrolik fren asistanı, motor çekiş kontrol sistemi, direksiyon yönlendirme tavsiyesi, sürücü yorgunluk tespit sistemi, çoklu çarpışma freni, elektronik park freni ve lastik basınç kontrol sistemi.

Skoda Superb Fiyatı ve Özellikleri

Skoda Superb‘in başlangıç paketi olan 1,4 TSI Green Tec 125 PS 72,900 TL‘den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. En üst paketi olan, 2,0 TSI 280 PS 4X4 DSG ACT Green Tes Prestige’nin fiyatı ise 174,900 TL. Sıfır KM Skoda Superb modellerini arabam.com 0 KM Skoda Superb sayfasından inceleyebilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here