Volkswagen’nin Yeni SUV Modeli

0
1107

Volkswagen yeni SUV modelini Pekin Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtacak. Şimdilik resimleri yayınlanan yeni SUV’un teknik detayları da açıklandı.

Volkswagen’in yeni SUV’u

Volkswagen Tiguan ve Volkswagen Touareg ile SUV pazarında önemli bir konumda olan Volkswagen, yeni SUV modeliyle pazarındaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Bu iki model arasında konumlandırılacak olan yeni SUV modelinin, teknik özellikleri kısmen açıklandı ama tasarım olarak kısıtlı resimlerinden başka detay yok.

Resimlerinden anlaşıldığı kadarıyla LED aydınlatmaların bolca öne çıktığı yeni SUV, Volkswagen Touareg modelinden de izler taşıyor. Lüks bir iç tasarıma sahip olacağı söylenen yeni SUV’un yolcuyla etkileşim kuracağı söylenen yeni multimedya sistemine de sahip olacak.

 

Yeni SUV’un teknik özellikleri

Geçtiğimiz yıldan beri emisyon skandalıyla zor dönemler yaşayan Volkswagen yeni SUV modelinin de hibrit motor kullanacak. 376 HP ve 700 NM Tork güç üreten bu motor aracı 100 km/s hıza sadece 6 saniyede ulaştırıyor. 224 km/s maksimum hıza ulaşan yeni SUV, sadece elektrikli motoruyla 50 km yol alabiliyor. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here