Vitara efsanesi yeniden Türkiye’de

1
1028

Yenilenen Suzuki Vitara haziran 2016 itibarıyla showroomlara iniyor.

Suzuki’nin efsane haline gelen SUV modeli Vitara, baştan aşağı yenilenerek Türkiye’de yollara çıkıyor. Baz donanımında dahi sunduğu zengin donanım ile dikkat çeken Yeni Vitara, seçenekler arasına eklenen GLX donanım paketi ile premium segmentteki modelleri hedefliyor. 6 ileri otomatik vitesin standart olarak sunulduğu Yeni Vitara, Haziran ayında 73 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla yolara çıkacak.

Kompakt otomobil ve SUV uzmanı Suzuki, baştan aşağı yenilenen Vitara ile segmentteki iddiasını yeniden ortaya koyuyor. Doğan Holding çatısı altında Türkiye’deki yeniden yapılanmasını tamamlayan Suzuki Türkiye, ürün gamındaki en önemli modeli Vitara’nın GLX donanım paketini Haziran ayında satışa sunacak.

Euro NCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alan Vitara’da GL+ ve GLX olmak üzere iki farklı donanım seçeneği sunuluyor. Standart donanımı temsil eden GL+’ta dahi oldukça zengin bir donanım sunan Yeni Vitara, GLX donanımında ise lüks segmentteki modellerde olmayan pek çok özelliği barındırıyor. GL+ donanımında, ABS, BAS, ESP, Yokuş Kalkış Desteği, Lastik Basınç Uyarı Sistemi, Start-Stop, Sürücü ve Yolcu Ön-Yan-Perde ve Diz Hava Yastıkları, Otomatik Klima, Merkezi Alarm, 10.1 inç’lik dokunmatik ekran ve navigasyon sistemi, Geri Görüş Kamerası, Bluetooth, Hız Sabitleme, Deri Direksiyon Simidi, LED gündüz farları, Elektrikli ve Isıtmalı Yan Aynalar standart olarak sunuluyor. GLX donanımında ise tüm bunlara ek olarak Adaptif Hız Sabitleyici, Radar Fren Destek Sistemi, Önde Isıtmalı Süet Deri Koltuklar, Anahtarsız Çalıştırma, Far ve Silecek Sensörü, Panoramik Açılır Tavan, LED Farlar, Elektrikli-Isıtmalı ve Kanlanabilir Sinyalli Yan Aynalar standart olarak yer alıyor.

Yeni Vitara’nın fiyatları, 73 bin 500 TL ile 91 bin 900 TL arasında değişiyor. Yeni Vitara, safkan bir SUV olarak yeniden doğdu SUV segmenti henüz dünyada günümüzdeki kadar popüler olmadan önce bile otomotiv sektöründe bu akıma öncülük eden ilk üreticilerden biri olan Suzuki, efsane modeller arasında yerleşmeyi başaran Vitara’nın yeni nesli ile iddiasını sürdürüyor. Sınıfındaki çoğu rakibi gibi binek araç platformlarından türetilirken, Suzuki’nin Next 100 stratejisi çerçevesinde baştan aşağı yeniden yarattığı Yeni Vitara, safkan bir SUV olarak yeniden doğdu. Şık tasarımı, yenilikçi güvenlik teknolojileri ve geniş iç hacmi ile kendi sınıfında yeniden fark yaratmak için yollara çıkan Vitara, her türlü yol şartlarında sürücüsüne keyif veriyor.

2016 yılına hızlı giriş yapan markaların başında gelen Suzuki’nin, yeni Vitara modelleri ile birlikte bu yılın en fazla büyüyen markalarından biri olmaya hazırlandığını söyleyen Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Vitara’nin özellikle kadın kullanıcılar için çok iyi bir seçenek olduğuna dikkat çekti. SUV segmentinin de büyüyen pazar içindeki payını her geçen gün daha da artırdığına dikkat çekti.

1 YORUM

  1. vitara için bekliyordum ama fiyatlar tam bir hayal kırıklığı oldu ör: vw tiguan almanya fiyatı 30000 Euro iken burada 75000 tl vitara almanya fiyatı 17990 Euro iken burada 73500 tl oranlarsak olması gereken fiyat 54000 tl ayrıca almanyada dizel satılan bu araç dünyanın en pahalı yakıtının olduğu türkiyede neden benzinli model sonuç:boşuna beklemişiz vitara benzinli fiyatına 5000 tl eklyerek reno dizel kadjar almak daha avantajlı olacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here