Sandero’ya Ateşli Motor

2
1165

Ülkemizde Dacia Sandero olarak satılan Renault Sandero’nun Latin Amerika için tasarlanan en güçlü versiyonu gün ışığına çıktı.

 Dacia’nın Sandero modeli, Latin Amerika pazarında Renault markasıyla satışa sunuluyor. Renault Sandero’nun R.S. versiyonuysa, tıpkı Clio R.S. gibi benzer detaylarla süslenmiş. Tampon tasarımı Clio R.S.’e benzetilen Sandero’da ayrıca yeni marşpiyeller ve 17 inçlik jantlar dikkat çekiyor. LED gündüz farları da Sandero’ya daha modern bir görünüm kazandırmış. Şeffaf stop grubu, difüzör, bagaj üstü spoyler ve çift çıkışlı egzozla arka görünüm de güçlendirilmiş. Süspansiyon sistemi alçaltılan ve daha sıkı hale getirilen otomobilin direksiyon sistemi elden geçirilmiş, ayrıca fren diskleri büyütülmüş.

 

Ateşli Sandero’da, eski Renault modellerinden tanıdık, 2,0 litrelik atmosferik beslemeli benzinli motor görev alıyor ve 145 HP gücü, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla ön tekerleklere aktarıyor. 0’dan 100 km/s hızaysa 8 saniyede ulaşıyor.

 

İç mekanda da yeni sportif koltuklar, R.S. logolu Clio’dan alınan yeni direksiyon simidi ve alüminyum görünümlü pedallar ilk dikkat çeken farklılıklardan oluyor.

2 YORUMLAR

  1. 3 sene önce Golf 4ün makyajlı pazarı satılan Brezilya pazarında 2.0 litre atmosferik motorun olması gayet normal. 1.2 tsi’nın turbo şarjlı bir motor olduğunun farkındasın değil mi?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here