Renault Koleos Pekin Fuarı’nda Ortaya Çıktı

0
795

Renault’un lüks otomobil ailesine katılan SUV modeli Renault Koleos, Pekin Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtıldı.

Renault Koleos

Dünyadaki bütün Renault müşterilerinin talepleri doğrultusunda tasarlanan ve Renault’un lüks otomobil ailesinin son üyesi olan Renault Koleos, Pekin Otomobil Fuarı‘nda tüm dünyaya tanıtıldı. 2016’nın son çeyreğinde Avusturya, Türkiye, Körfez ülkeleri ve bazı Latin Amerika ülkelerinde satışa çıkacak olan Renault Koleos, 2017 yılının başlarında tüm dünyada satışa çıkmış olacak.  

 

Güçlü ve kaslı dış hatları, son teknoloji dört tekerden çekiş sistemi, her türlü arazi koşulunda yol almasını sağlayan yüksekliği ve güçlü motorları ile kendine hayran bıraktıran Renault Koleos, iç tasarımdaki konforu ve şıklığıyla da kendine hayran bıraktırıyor.

 

Renault Koleos’un benzersiz çekiş sistemi

Yüksek sürüş pozisyonunun verdiği imkanı en iyi şekilde kullanan Renault Koleos, kullanıcı dostu 4X4 teknolojiyle keyifli bir sürüş sağlıyor. Son teknoloji 4X4 teknolojisi, savrulma ve yoldan çıkmaları dengeleyerek, zorlu koşullarda tutuşu iyileştirerek arttırılmış güvenlik ile birlikte dengeyi sağlıyor. Üç farklı moda sahip olan dört tekerden çekiş sistemi direksiyon simidinin yanında yer alan tuşla kolayca kontrol edilebiliyor. Ön tekerden ve dört tekerden çekiş sisteminin yanında Renault Koleos’a ailt yeni bir çekiş sitili de var. 4WD LOCK adı verilen bu model düşük hızlardaki zayıf yol tutuş koşullarında dört tekerden çekişten en iyi performansın alınmasını sağlıyor.

 

Renaul Koleos tasarımı

İlhamını Renault Talisman‘dan alan Renault Koleos’un geniş krom ızgarasından yükselen Renault logosu Koleos’un markanın üst sınıf bir aracı olduğunu vurguluyor. Kaput hatları Renault Koleos’un güçlü tasarımını vurgular nitelikte. Farlarından başlayarak çamurluklar boyunca uzanan şeritler aracın ön kısmına daha uzun bir görünüm verirken dinamizm ile birlikte zarafet unsurlarını da ön plana çıkartıyor.

 

Renault Koleos’un FULL LED Pure Vission farları üstün gece görüşüyle üstün bir güvenlik sağlıyor. Gündüz LED farları ise eşsiz bir görünüm sunuyor. Sürekli yanan LED arka farları ise 3D efekti yaratan Edge Light teknolojisiyle sunuluyor.

 

Renault Koleos sınıfının en rahatları arasında

Renautl Talisman’ın konforu kanıtlanmış koltuklarına sahip olan Renault Koleos’un ön koltukları; elektronik ayarlı bel desteğine, ısıtmaya ve havalandırmaya sahip. Sınıfının en uzun diz mesafesine sahip olan Renault Koleos, arka yolcularına da üstün konfor özellikleri sağlıyor.

 

Çizilmeye dayanıklı malzeme, bol krom detay ön panel ve kapılardaki yastık destekli malzemeler ile hem görüntüye hem de dayanıklılık ve konfora hitap eden Renault Koleos’un iç tasarımı üst düzey işçilik ile harmanlandı.

 

Yeni Renault Koleos, Türkiye’ye 2016’ın üçüncü çeyreğinde gelecek. Şimdilik Renault Koleos fiyatı ve özellikleri hakkında bir açıklama yok. Ama kısa süre içinde Renault Koleos fiyatı ve özelliklerinin belirleneceğini tahmin ediyoruz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here