Mutsan Opel Plaza 10. Yılını kutladı

0
1302

Mutsan Opel Plaza düzenlediği kokteyl ile 10. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü Mehmet Erdoğan açılış konuşmasında; “ 2005 yılından bu güne kadar geçen süre zarfında yıllık ortalama 400 adet araç satışı ile 10 yılda yaklaşık 4 bin aileyi otomobil sahibi yaptık. 10 yıl içerisinde yaklaşık 50 bin araca servis ve satış sonrası hizmet verdik. 2014 yılı başında yaklaşık 2 milyon Euro yatırım bedeli ile 8 bin metrekare alana sahip yeni yerimize taşındık. Plazamız 2014 yılı şubat ayında Avrupa’nın en iyi plazası seçilerek Blackbox ödülünü almıştır. Yine 2014 yılı sonunda Isparta Halkının oyları ile Isparta’nın enleri yarışmasında “Isparta’nın En İyi Otomobil Plazası” seçildik. Isparta’da her yıl % 23 Pazar payı alarak Opel bayileri arasında bulunduğu şehirlerde en yüksek pazar payına sahiptir. Bayimiz 2014 yılı hedef gerçekleştirmede Bölge ve Türkiye ikincisi olmuştur. 2015 yılı hedef gerçekleştirme % 145 oran ile ilk 6 ayda Türkiye birincisi konumundadır. Mutsan Opel Plaza Genel Müdürü olarak şahsım ve şirketim adına değerli katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ‘’Müşterisi İle En İlgili Marka Olma” anlayışıyla çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdikten sonra Mutsan Opel Plaza bünyesinde 10 yıldır çalışan 6 personele teşekkür plaketlerini takdim etti.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik ‘’1.6 Dizel Otomatik Şanzıman seçeneğini ilk kez MOKKA modelimizde satışa sunduk. Merakla beklenen bu motor ve şanzıman seçeneğini bu yılın Ekim ayında Amiral Gemimiz Insignia’da, ve Kasım ayında da Yeni Jenerasyon Astra modelimiz ile piyasaya sunacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here