3008’in yüzde 80’i otomatik satılacak

0
902

Bu ay showroomlara inen yeni SUV Peugeot 3008 satışlarının yüzde 80’inin otomatik versiyonlardan oluşması öngörülüyor. Yılda toqlam 8 bin adet satış öngörülüyor

 87.9 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni 3008’de ağırlığı azaltılmış, dayanıklı EMP2 platformu gerçek blue teknolojisine sahip dizel BlueHDi, ödüllü Turbo PureTech benzinli motorları kullanılıyor. Tüm bu özellikler motordan gelen gücü ve torku yüksek bir verimle yola aktaran ve kullanıcıların beğenisini kazanan EAT6 tam otomatik şanzıman ile birleştiğinde sınıfının ideal performans ve yakıt ekonomisi değerlerini sunuyor. Aracın benzinlilerinde 1.2L PureTech 130 S&S EAT6, 1.6L THP 165 S&S EAT6 vitesli otomatik şanzıman seçenekleri mevcut. Dizelde ise 1.6L BlueHDi 120 S&S EAT6 vitesli otomatik şanzıman yer alıyor. 

Akıllı Güvenlik Sistemleri

Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Akın aracın sunduğu tasarım, konfor ve teknolojik özelliklerinin yanı sıra gelişmiş güvenlik sistemleri ile de dikkat çektiğini belirterek, “ Aktif şerit takip , kör nokta uyarı, adaptif hız sabitleme (tamamen durdurma özelliği ile), aktif güvenlik frenleme , yorgunluk algılama , trafik işareti tanıma , güvenli takip mesafe uyarı , akıllı far sistemlerinden oluşan ileri sürüş destekleriyle 3008’le yapılacak yolculuklar minimum stres, maksimum güvenle gerçekleşecek” dedi. Resimaltı:Mehmet Akın 2017’de 8 bin adet 3008 satmayı hedeflediklerini söyledi.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here