Fiat 500 Ailesi’nde Kampanya

1
1289

Fiat 500, 500C, 500X ve 500L modelleri için sağlanan özel fırsat ile otomobil severler, tercih ettikleri modelin fatura bedelinin yarısını 2015 Haziran ayında peşin, kalan yarısını ise avantajlı faiz oranlarıyla seneye Haziran ayında ödeyebiliyorlar. Bununla birlikte, 48 ay vadeye kadar uzanan ve arzu eden müşterilere yılda 1 ödeme fırsatı veren alternatif ödeme planları da bu kapsamda otomobil severlerin tercihine sunuluyor.

 

 

 

 

 Fiat’ın yeni modellerle genişleyen Fiat 500 Ailesi için sunduğu Haziran ayı fırsatı ile yeni bir otomobil satın almak isteyenlere cazip ödeme koşulları sağlanıyor. Fiat 500 Ailesi modellerinin tümü için sunulan bu fırsat kapsamında otomobil severler, tercih ettikleri modelin fatura bedelinin yarısını 2015 Haziran ayında peşin, kalan yarısını ise %0.42’den başlayan avantajlı faiz oranları ile seneye Haziran ayında ödeyebiliyorlar.

 

Farklı tarzlarıyla otomotiv dünyasının ilgi çekici modellerinden olan Fiat 500 Ailesi için sunulan avantajlı satınalma fırsatı kapsamında ayrıca farklı ödeme koşulları da yer alıyor. Fiat bayilerine gelerek Fiat 500 Ailesi’nden kendileri için uygun bir model satın alma kararı veren müşterilere, tercih ettikleri modelin fatura yasal peşinatından kalan tutarın tümüne kredi kullanarak 48 ay vade ve %1.07 faiz oranından veya 36 ay vadede 6 ya da 12 ayda bir taksit ödeme imkanından da yararlanabiliyorlar.

 

1 YORUM

  1. Geçtiğimiz yıl yeni planlarını açıklayan ve özellikle Alfa Romeo ile önemli yenilikleri müjdeleyen FCA şimdiden açıklanan takvimde 2 yıllık bir gecikmenin olduğunu açıkladı. FCA’ın sportif markası Alfa Romeo merakla beklenen geri dönüş için bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz yıl bizzat CEO Sergio Marchionne tarafından yapılan 2018 yılına kadar 8 yeni model sözü şimdiden ertelenmiş durumda. Grup tarafından yapılan açıklamaya göre 8 yeni modelin açıklanan 2018 yılına kadar değil, 2020 yılına kadar hazırlanacak.
    2018 yılında yıllık 400 bin adetlik total satış öngörülen markanın bu hedefe ulaşması için 2020 yılı beklenecek. Firmanın ana modeli olacak ola Giula’nın lansmanı teknik sorunlar nedeniyle ertelenmişti. En az 6 aylık bir rötarın söz konusu olduğu model en erken Haziran ayında bayilerde olacak. Modelin giriş versiyonunun Cenevre’de tanıtılması bekleniyor ancak bayilerde ne zaman olacağı henüz netlik kazanmadı.
    Yeni planlara göre Giulia altyapısını kullanacak olan SUV model de en erken bu yıl sonunda ancak büyük ihtimalle 2017’de tanıtılacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here