Autoshow’da Ford GT Race Esti geçti!

0
1125

Ford’un GT Race Yarış Otomobili Autoshow’u Salaldı…

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan Autoshow, çok renkli otomobil çeşitliliği ile otomobil tutkusunu iyice ateşlemiştir. Otomobillere meraklı olan herkes, fuara akın etti. Markaların en yeni modelleri, göz kamaştıran ışıltılarıyla iştah kabarttı.

Kim istemez ki, pırıl pırıl 2018 model bir otomobile sahip olmayı…Ama alamıyorsanız da onların mühendislik, tasarım detaylarıyla ilgilenmek bile çok tatminkar. Elbette gerçek bir otomobil tutkunuysanız.

Autoshow’un en fazla dikkat çeken araçlarından biri de Ford’un yarış otomobili sınıfındaki GT Race Car modeli oldu. Araç, çok etkileyici performans özellikleri ve göz kamaştıran şıklığı ile meraklı bakışları üzerine topladı. 

Bir Başka!

Ford Otosan, GT Race Car’ı ‘bir başka‘ sloganıyla tanıttı. Yarışlar için geliştirilen mühendislik özellikleri bu aracı gerçekten de bir başka kılıyor. Araç, ilk kez İstanbul Autoshow 2017’de sergilendi.

Üstün performanslı süper spor otomobili Ford GT Race Car (Yarış Otomobili) modelini Türkiye’de ilk kez sergileyen Ford standında, GT yarış otomobilinin yanı sıra efsane Mustang, gücü ve çevik sürüşüyle kendine hayran bırakan Focus RS ve yüksek performanslı Focus ST heyecan severlerle buluştu.

1,5 lt dizel otomatik versiyonuyla Türkiye SUV pazarına bu sene iddialı bir giriş yapan ve şık tasarımıyla dikkat çeken Yeni Kuga ile Edge ve Ranger da standdaki yerini aldı. Ayrıca, geçtiğimiz Kasım ayında Ford’un Köln’de gerçekleşen “Go Further” etkinliğinde Avrupa prömiyerini gerçekleştiren Yeni Fiesta, Türkiye’de ilk defa İstanbul Autoshow’da müşterilerin beğenisine sunuldu.

Bu yıl bir sürpriz gerçekleştirerek, ziyaretçilere nostalji yaşatan Ford, “motorsporları” alanında da ziyaretçileri tarihi bir yolculuğa çıkardı. Geçmişten günümüze 7 önemli yarış aracını bu standda sergiledi.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here