Aradığınız uygun fiyatlı ikinci el oto 2017’de de arabam.com’da!

0
1837

arabam.com 2017’de de otomobil tutkunlarının yanında!

İkinci el araba almak isteyenler için genellikle uzun ve yorucu bir süreç söz konusudur. İkinci el oto almayı zorlaştıran etkenler şöyle sıralanabilir:

– Güvenilir bir satıcı bulmak,

– Alınacak aracın baştan görünmeyen ancak sonradan çıkan arızalarının olması ihtimali,

– Arabanın beklentilerinizi gerçekten karşılaması konusundaki endişeler,

– Size alıcının verdiği fiyatın arabanın gerçek fiyatı olmaması riski.

Kaygısız bir ikinci el oto alışverişi

İkinci el araba alırken yaşanan bu kaygıları en aza indirmek üzere size sistemli bir ikinci el oto satış süreci sunan arabam.com ile güvenli, hızlı, kolay bir biçimde hayalinizdeki otomobile ulaşabilirsiniz. Çünkü arabam.com, aradığınız ikinci el otomobile sahip olmanız için birden fazla avantajı bir arada sunuyor. Peki, arabam.com’un kullanıcılarına sunduğu kolaylıklar neler?

  • Kolay kullanılan bir oto ilan sitesi: arabam.com, online sistemi sizin için en mükemmel hale getirecek şekilde yani kullanışlılık odağında çalışacak biçimde optimize etmeyi hedefleyen bir ekipten oluşur. Bu ekip, sisteme giren kullanıcıların aradığını kolayca bulmasını, ihtiyacı olana odaklanabilmesini amaçlar. Sistem, bu amaçla kullanıcıya İkinci el oto, sıfır kilometre oto, sahibinden oto ya da yakıt tipine göre, vites tipine göre filtreleme yapma imkanı sunar. Yani arabam.com’da saatler harcamadan aradığınız satılık otomobil ilanı var mı yok mu bakabilirsiniz.
  • Oto ekspertiz raporu olan ilanlar: Ekspertiz raporu olan ilanlar için bir ek ilan detayı alanı sunarak ekspertiz raporlu ilanları teşvik eder. Ayrıca böyle ilanlara kolayca ulaşmanızı sağlar.
  • Güvenilir oto ilanları: Sistem, satıcıların söz konusu arabalar hakkında detaylı bilgi sunmalarını isteyecek bir ilan şablonu sunar. Böylece ilanların güvenilirliği artar.
  • Geniş seçenek havuzu: Ülkenin en güvenilir oto ilan sitelerinden olmasıyla tanınan arabam.com, yüzlerce oto satıcısı ile alıcısını buluşturan bir yapıya sahip. Böylece size hem ikinci el oto ilanları için hem de sıfır kilometre araba ilanları için oldukça geniş bir seçenek havuzu sunabiliyor.
  • Online araba bulmanın konforu: Yeni bir araba almak üzere oto pazarlarını gezmek, yakınlarınızın sizi çağırdığı yerlere gitmek, gelmek gibi geniş zamanınız yoksa arabam.com’un size sunacağı konforu denemelisiniz. Oturduğunuz yerden, bilgisayarınızın başından, tablet cihazınızdan ya da akıllı telefonunuzdan arabam.com ilanlarını inceleyerek hayalinizdeki otomobili bulabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here