LEGO’nun En Gerçekçi 5 Araba Modeli

0
6443

Çocukluğumuzdan beri gönlümüze taht kuran LEGO’nun hikayesi 1932 yılında Danimarka’da bir marangoz atölyesinde başladı. İsmi Danimarka dilinde ‘leg godt’ yani “iyi oyna” dan gelen LEGO. 1932’den beri hayatımızdaki bir çok objeyi bize eğlenceli bir şekilde oynama imkanı sunuyor. Biz de size LEGO’nun en gerçekçi 5 araba modelini sunmak istedik.

Volkswagen T1 Camper Van (1334 Parça)

1962 Model Volkswagen Camper bugüne kadar yapılan en ikonik kamp araçlarından biriydi. Ve Lego size bu aracı motorundan kaputuna, tekerleğinden damalı perdelerine kadar sıfırdan yapma imkanı sunuyor.

Porsche 911 GT3 RS (2704 Parça)

Lego ve Porsche 911 2700’den fazla parçayla koleksiyonerler için tam bir değerli hazine gibi. Bu modelde en dikkat çekici olan şey koltukların, motorun ve aracın diğer parçalarının orijinal hali ile neredeyse birebir şekilde olması. Doğrudan Porsche çalışanlarının yardımıyla ölçeklendirilmiş.

Bugatti Chiron (3599 Parça)

Gerçek bir Bugatti’ye sahil olacak kadar şanslı değilseniz, LEGO size ona yakın en gerçek şeyi sunuyor. Ünlü modelin 1:8 ölçekli modelinde motorun bile nasıl inşa edileceği sizin elinizde. 3500’den fazla içeren model becerinize bağlı olarak 12 saatten fazla bir inşaa süreci sunuyor.

Ferrari F40 (1158 Parça)

1100’den fazla parça barındıran bu Ferrari modeli beş saatlik bir inşaa süresi sunuyor. Koltuklar ve pedalların ince ayrıntıları bu modelde dikkat çekiyor.

 

MINI Cooper (1077 Parça)

LEGO filmlerde gördüğümüz romantik ve şık MINI Cooper çok şirin bir şekilde bir oyuncağa çevirmiş. Renk seçiminden, camdaki detaylara kadar bu modele bayılacaksınız.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here