Pekin Fuarı’nda Uzayan Modeller

0
861

Pekin Fuarı için tasarlanan modeller arasında dingil mesafesi uzatılmış modeller oldukça ilgi çekti.

BMW X1 Long Wheelbase

BMW‘nin küçük SUV modeli Çin pazarı için uzadı. Çin’in Shenyang kentindeki BMW fabrikasında üretilecek olan BMW X1 Long Wheelbase, 8 cm daha uzun, 1 cm daha yüksek. İç mekanda ise arka koltuklar 13 cm hareket edebiliyor. Böylece araka yolcularında konforu artıyor.

 

Üç silindirli ve dört silindirli benzinli motor seçeneklerine sahip olacak olan BMW X1 Long Wheelbase, önden ve dört çeker ile sunulacak.

 

Audi A4 L

Audi‘nin Çin müşterileri için revize ettiği modeli; Audi A4 L. Standart versiyonundan 4 cm daha uzun olan Audi A4 L 110 kg daha ağır. İki farklı iki litrelik benzinli motor seçeneği olan Audi A4 L modelini isteyenler önden çekişli isteyenler dört tekerden çekişli satın alabilecek.

 

Jaguar XFL

Jaguar, XF modelini Pekin Otomobil Fuarı için 14 cm uzattı. Çin pazarında satılacak olan Jaguar XFL modelinin ağırlığı da boyutla birlikte artmış. Uzun Jaguar XFL standart modele göre 200 kg daha ağır. Sadece dört tekerden çekişli versiyonuyla üretilecek olan Jaguar XFL, Range Rover Evoque ve Discovery Sport‘un üretildiği Changshu fabrikasında üretilecek.

 

Mercedes-Benz E Serisi

Mercedes‘in bu yıl Pekin Otomobil Fuarı’nda tanıttığı uzun modelleri E Serisi’nden. Her yıl Çin pazarı için modellerinin uzun versiyonunu tanıtan Mercedes, bu yıl E Serisini 14 cm uzattı. ‘’Çin için Çin’de üretilen bir otomobil” sloganıyla tanıtılan uzun E Serisi modeller sadece Çin pazarında satışa sunulacak. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here